„airBaltic“ atnaujina skrydžius iš Vilniaus į Londoną

Baltijos šalių oro bendrovė "airBaltic" nuo rytojaus atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną.

Iki kovo 29 dienos bus vykdomi du skrydžiai per savaitę, o vėliau oro bendrovės lėktuvas į Londoną kils keturis kartus per savaitę.

"Vilniaus oro uostas pirmasis Baltijos šalyse rodo keleivių srautų atsigavimą po aštuoniolikos ekonominio sunkmečio mėnesių. Džiaugiamės atnaujindami skrydžius tarp Vilniaus ir Londono, taip pat vertiname galimybes atverti dar daugiau tiesioginių krypčių iš Lietuvos sostinės", - sakė Tadas Vizgirda, "airBaltic" atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius.

Į Getviko oro uostą "airBaltic" skraidys ketvirtadieniais ir šeštadieniais, o nuo kovo pabaigos ir pirmadieniais bei trečiadieniais. Bilietai kainuos nuo 90 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydžiai bus vykdomi lėktuvu "Boeing 737", kelionė truks beveik 3 valandas.

Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su "airBaltic" galima tiesiogiai skristi į Paryžių, Berlyną, Miuncheną, Amsterdamą, Romą, Kopenhagą ir Rygą. Londonas – šeštasis oro bendrovės atnaujintas tiesioginis maršrutas iš Vilniaus po oro uosto mokesčių kainodaros pakeitimo. Per šį mėnesį oro bendrovė planuoja atnaujinti ir daugiau skrydžių iš Vilniaus oro uosto. Nuo kovo 28 d. atnaujinami skrydžiai į Taliną, nuo kovo 29 d. į Dubliną, o nuo kovo 30 d. į Hamburgą. Nuo gegužės 17 d. bendrovės lėktuvai pradės kilti į Oslą.

"airBaltic" šiandien taip pat paskelbė nuo kovo 29 dienos pradedanti tiesioginius skrydžius tarp Rygos ir Rumunijos sostinės Bukarešto. Keleivius skraidins Rumunijos oro bendrovės "Tarom" lėktuvai pagal bendrojo kodo susitarimą su "airBaltic". Skrydžiai bus vykdomi pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Kelionė lėktuvu "Boeing 737-700" truks 2 val. 15 min. Bilietai kainuos nuo 290 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius.


Šiame straipsnyje: airBaltic

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių