A.Astrausko ortopedijos įmonei - 15 metų

Rytoj Algimanto Astrausko įmonė „Pirmas žingsnis" minės 15 metų veiklos jubiliejų ir oficialiai atidarys naują pastatą.

2,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto patalpas Raudondvario plente įmonė įsigijo 2006 metais. Per pusantrų metų jas rekonstravo ir pritaikė gamybai.

A.Astrausko firma „ Pirmas žingsnis" savo veiklą pradėjo 1993 metais ir gamina bei pritaiko protezinius - ortopedinius ir ergoterapijos gaminius žmonėms po operacijų ar traumų, taip pat neįgaliems žmonėms.

Individualiai gaminami ir pritaikomi įvairūs įtvarai, protezai, avalynės įdėklai, ortopedinė avalynė, gaminami iš kokybiškų, saugių bei nekenksmingų ir ekologiškai švarių medžiagų, atitinka aukščiausius kokybės ir saugos reikalavimus.

A.Astrausko įmonė „Pirmas žingsnis" tarp panašaus profilio įmonių jau kelinti metai užima antrą vietą šalyje pagal aptarnaujamųjų pacientų skaičių.

Įmonės vadovas ir savininkas už savo labdaringą veiklą 2004 metais įvertintas Kauno miesto „Gerumo plyta", nominuotas „Metų vadovu" tarp Lietuvos gydymo įstaigų. 2005 metais Kūno kultūros ir sporto departamentas Algimantui Astrauskui įteikė atminimo medalį už nuopelnus Lietuvos sportui.

2006 metais A.Astrauskas apdovanotas II laipsnio Santakos garbės ženklu už nuopelnus Kauno miestui. Kauniečiai 2007 metais rinko labiausiai nusipelniusius ir jo vardą garsinančius žmones. A.Astrauskui buvo įteiktas „Kauno širdies riterio" apdovanojimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių