15-metė gatvėje dūrė peiliu į nugarą vienmetei

Po konflikto Kaune paauglė peiliu sužalota į nugarą. 15-metę medikai skubiai operavo. Įtariamoji nepilnametė sulaikyta.

Incidentas įvyko J.Naujalio gatvėje antradienį apie 18 val. Ikiteisminį tyrimą dėl sveikatos sutrikdymo atlieka Santakos policijos komisariatas, kurio viršininkas Raimundas Abugelis teigė, kad po kelių valandų buvo sulaikyta įtariamoji – taip pat 15-metė mergina, kaip manoma, peiliu dūrusi vienmetei į nugarą.

Sužalotai paauglei spėta laiku suteikti pagalbą, jos gyvybei pavojus negresia. Po operacijos ji dar neapklausta. Pareigūnai laukia medikų išvadų dėl sužalojimo sudėtingumo.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai beveik neabejoja, kad merginų susidūrimas nebuvo spontaniškas ir tikrai ne užpuolimo ar apiplėšimo tikslais. Įtariama, kad konflikto priežastys gerokai gilesnės – gali būti, kad tai užsitęsusių santykių aiškinimosi kulminacija.

J.Naujalio gatvė anksčiau buvo garsi ne tik Vilijampolėje, bet ir visame Kaune. Ten barą ir parduotuvę įkūrė ir sėkmingai dirbo vieno įtakingiausių Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetų Henriko Daktaro mama Jadvyga. Tiekėju motinos bare dirbo ir pats Henytė.

Nepilnametės merginos susikibo netoli baro, tačiau nepranešama, ar tai buvo H. Daktaro motinos baras.

Kauno klinikų atstovė spaudai Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė trečiadienį po pietų teigė, jog mergaitė vis dar gydoma ligoninėje, jos būklė stabili. „Daugiau informacijos suteikti negalime, nes neturime šeimos sutikimo“, – sakė A. Aleksandravičiūtė-Šviažienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

no coment

no coment portretas
visuomene - valdzios veidrodis

Vidas

Vidas portretas
Prie čia Daktarienės baras? Visai nupezo Krapvickaitė....

ona

ona  portretas
cia vaiku teisiu pasekmes, o toliau bus dar graziau,nes vaikai darosi nevaldomi del buku istatymu nuo vakaru kopijavimo ir prevenciniu programu pinigu plovimo
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių