10 metų kartu

Bene geriausiai Šiaurės miestelį ir jo gyventojus pažįsta būsto ir aplinkos priežiūra besirūpinanti bendrovė „Adminsta“.

10 metų veikiantis administratorius prižiūri apie 40 daugiabučių namų, kuriuose gyvena apie 4 tūkst. gyventojų, daugiausia jaunos šeimos, naujakuriai.„Stengiamės ne tik prižiūrėti daugiabučius, atsižvelgdami į gyventojų poreikius, bet ir suteikti naudingų žinių butų savininkams. Bendraudami su naujakuriais dar prieš dešimtmetį pastebėjome, kad dažnas jų netausoja brangiai įsigyto turto, trūksta sąmoningumo ir supratimo, kad gyventojai – ne tik savo butų, bet ir viso namo šeimininkai, kad visi kartu turėtų puoselėti ir auginti savo Šiaurės miestelį“, – sakė „Adminstos“ vadovas Jonas Ūselis.

Pasak jo, bendrovė pamažu įgyvendina savo viziją ir užsiima bendruomenės, kurios nariams rūpėtų ne tik savo, bet ir kaimynų bei bendrosios nuosavybės saugumas, švietimu.Metų pradžioje iš esmės atnaujintoje interneto svetainėje adminsta.lt skiriama daug dėmesio klientams informuoti: skelbiami ne tik darbų planai, atlikti darbai ir jų kaina, apklausos, bet ir naujienos, akcijos ir renginiai daugiabučių gyventojams aktualiomis temomis, atsakoma į dažniausiai užduodamus klausimus, „Klientų zonoje“ pateikiamos elektroninės sąskaitos ir informaciniai pranešimai.

Reguliarus informavimas sustiprina bendradarbiavimą ir daugiau gyventojų įsitraukia priimant svarbius namo priežiūros sprendimus.Kad įmonės paslaugų vartotojai visada liktų patenkinti, išklausyti ir suprasti, buvo įsteigta kokybės kontrolė: nuo šiol visas pastabas ir kritiką namo administratoriui gyventojai gali siųsti e. paštu kokybe@adminsta.lt. Tai padeda dar labiau stengtis, įsiklausyti ir tobulėti.

Šiaurės miestelyje įsikūrusioms jaunoms šeimoms su mažamečiais vaikais trūksta modernių laisvalaikio zonų, ypač pritaikytų įvairaus amžiaus grupėms, o statytojų prieš dešimtmetį įrengtų vaikų žaidimų aikštelių būklė labai suprastėjusi."Kiek rodėme iniciatyvų dėl jų atnaujinimo, nuolat susidurdavome su įvairiais biurokratiniais trukdžiais ir lėšų trūkumu.

Šiemet ir vėl kreipsimės į savivaldybę siekdami primindami, kad Šiaurės miestelio daugiabučių kiemuose aikštelės jau seniai netinkamos vaikams saugiai žaisti. Aikštelės privalo atitikti ne tik būtinus saugumo reikalavimus, bet ir būti kur kas ilgalaikiškesnės", – sako J.Ūselis.

Tikimasi, kad šią vasarą, Vilniaus savivaldybei suplanavus sostinės kiemuose atnaujinti apie 150 senųjų vaikų žaidimų aikštelių, atsiras lėšų ir Šiaurės miesteliui.Visą žiemą vilniečiams siaubą variusios šilumos sąskaitos „Adminstos“ prižiūrimų namų gyventojų pernelyg negąsdino, nes namai buvo šildomi efektyviai ir gyventojai vidutiniškai mažiausiai mokėjo už šildymą.

Dėl per 10 metų sukauptų įgūdžių, kompetencijos, nuolatinių atestacijų ir personalo mokymų per didžiausius šalčius „Adminstos“ administruojamuose namuose pavyko išvengti avarijų.Šių metų gegužę bendrovė „Adminsta“, siekdama pagerinti klientų aptarnavimą ir būti dar matomesnė, persikrausto į naujas patalpas, esančias S.Žukausko g. 39.Šiaurės miestelio gyventojai kviečiami sekti naujienas įmonės tinklalapyje adresu adminsta.lt.


Šiame straipsnyje: šiaurės miestelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių