Walkeris Ciorobea - garsus automobilių ekspertas

JAV, Pietų Floridoje, gyvenantis Walkeris Ciorobea kol kas nemoka skaityti, bet gali pasakyti bet kurio kelyje pasitaikiusio automobilio markę ir modelį.

Vos 2,5 metų amžiaus Walkerio motina Lynley dar gegužę nusprendė apie tokį neeilinį sūnaus talentą pranešti visai Amerikai. Ji padarė vaizdo įrašą, ir nusiuntė į CBS4 televizijos „Ellen DeGeneres šou“, nurodo cbs4.com.

Vaizdo įraše nufilmuota kaip Walkeris, su mama vaikščiodamas po automobilių stovėjimo aikštelę, įvardina kiekvieno pasitaikiusio automobilio markę ir modelį. Berniuko mama kiek sunerimusi – kai kurių modelių pavadinimų nežino net ji pati.

Automobilių markes vaikas išmoko skirti po to, kai tėvas užsiprenumeravo „Publix“, nemokamą žurnalą apie automobilius. Walkerui patikdavo žiūrėti automobilių nuotraukas ir jis dažnai tėvų klausdavo pavadinimų.

Lynley žengė dar vieną žingsnį. Nufilmuotą medžiagą ji patalpino „Youtube“ vaizdų svetainėje, ir jau sulaukė daugiau nei 36 tūkst. peržiūrų.



„Ateityje jis tikrai taps automobilių mechaniku, lenktynininku arba automobilių salono savininku“, - juokauja dvimečio „automobilių genijaus“ mama.

Gegužės 21 d., berniukas su mama lankėsi CBS4 kanalo ryto žiniose, kur dar kartą visus nustebino savo talentu.

Be vargo mažasis Walkeris įvardino žurnalistų rodytose nuotraukose pamatytus automobilius.

http://cbs4.com/video/?id=95917@wfor.dayport.com

Ar tai berniukas sugebės padaryti ir „Ellen DeGeneres šou“? Mamos teigimu, su ja susisiekę prodiuseriai pranešė apie galimą pakvietimą į laidą jau rudenį.


Šiame straipsnyje: Walkeris Ciorobea

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių