Valdininkai tris dienas ieško šviesoforo gedimo priežasties

Gendantys šviesoforai Kaune – ne naujiena, tačiau vairuotojai piktinasi, kad per tris dienas valdininkai nesugeba sutvarkyti vieno šviesoforo.

„Šviesoforas Partizanų ir Kovo 11-osios gatvių sankryžoje neveikia dažnai. Bet kodėl jo negali sutvarkyti?“, – liejo pyktį į portalą kaunodiena.lt paskambinęs Juozas.

Vyras pasakojo, kad šviesoforas neveikia nuo penktadienio ryto. Nuolat mirksi tik geltonas signalas.

Anot pašnekovo, šis šviesoforas labai dažnai nukenčia avarijų metu. „Ši sankryža lyg užburta, bent kartą per savaitę čia susiduria automobiliai“, – sakė Juozas.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas Gintautas Degutis žadėjo, kad artimiausiu metu šviesoforas pradės veikti, bet kada tiksliai, negalėjo pasakyti.

„Įtariame, kad pažeistas maitinimo kabelis. Per šias dienas bandome rasti gedimo kaltininką“, – sakė valdininkas.

Transporto skyriaus specialistai pripažįsta, kad šviesoforų gedimų pasitaiko kiekvieną savaitę – perdega lempos, laidai, sutrinka elektros tiekimas. Dažniausiai gedimai pasitaiko dėl šviesoforų amžiaus.

Iš 80-ies Kaune esančių šviesoforinių sankryžų pusė atnaujinta, o likusios vis dar laukia savo eilės. Seniausiems rusiškiems šviesoforams jau yra apie 30 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
taigi jie iesko ,,gedimo kaltininko,, o ne gedimo.....

Spread the fire

Spread the fire portretas
geram vairuotojui sviesaforu nereikia vo

ttt

ttt portretas
zinau kaltininka-kurmis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių