„Techno Classica 2010“ pritraukė šimtus tūkstančių gerbėjų

Klasikinių automobilių mugė parodė, kad sunkios pasaulinės ekonomikos sąlygos neturi įtakos, pramonė tebėra gyvybinga, paklausa stabili.

Tokią išvadą padarė parodos „Techno Classica“  organizatoriai, kuri Vokietijoje pasibaigė praėjusį sekmadienį ir viršijo lūkesčius. Didžiausia pasaulyje klasikinių automobilių paroda Esene sulaukė per 170 000 lankytojų, skelbia auto.de.

„Techno Classica“ pritraukė daugiau nei 1100 iš daugiau nei 30 šalių, išaugo lankytojų iš užsienio lankytojų dalį užsienio šiemet dar kartą.

Daugelis tarptautiniu mastu žinomų kolekcionierių įsigijo „ratuotas vertybes“, kurios jų naujiesiems savininkams tarnaus ne tik kaip kelionių palydovas, bet ir turtas, kurio per pastaruosius 10 metų vidutiniškai sumažėjo 5,67 procento. Klasikinių automobilių rinkos apyvarta sudaro daugiau nei 5 milijardus eurų per metus.

Kad klasikinių automobilių hobis prieinamas ir jauniems žmonėms, patvirtino „Techno Classica“.

Priedai, aksesuarai, gyvenimo būdo vaisiai, literatūra apie automobilius ir platus naujų, naudotų ir restauruotų dalių pasiūla.

Taip pat šiame šou dalyvavo daugiau kaip 230 klasikinių automobilių klubų. Tradiciškai buvo apdovanoti originaliausi klubai. Nugalėtojais tapo „De Trabi Frönde Niederrhein“ iš Willicho.

Vienas iš įsimintiniausių šiųmečių renginių – vėl vyksianti automobilių klubo „Automobilclub von Deutschland (AvD)“ organizuojama „Oldtimer-Grand Prix“, vyksianti rugpjūčio 13-15 d.  Niurburgo žiede. Tai bus jau 38 lenktynės.23-oji „Techno-Classica“ vyks 2011 m. kovo 31 – balandžio 3 d.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių