Taupumo simbolis „Pure Drive"

Nuo kitų metų pradžios Europoje ir Japonijoje bendrovė „Nissan" ženklu „Pure Drive" pradės žymėti savo automobilius, kurių mažiausios CO emisijos arba kuriuose naudojama stipriai degalų sunaudojimą mažinanti technologija.

Japonai teigi, kad ženklas „Pure Drive" padės klientams greitai ir lengvai atskirti „Nissan" asortimento ekonomiškiausius modelius. Europoje ženklais „Pure Drive" bus pažymėti „Nissan" automobiliai, kurių anglies dvideginio emisijos yra mažesnės nei 140 g/km. Šiuo metu tokiaus rodikliais gali pasigirti „Nissan Micra" (1,2 l benzininiu ir 1,5 l dyzeliniu vrikliu), „Note" (1,4 l, benzinas ir 1,5 l, dyzelinas), „Qashqai" (1,5 l, dyzelinas) bei „Tiida" (1,5 l, dyzelinas) modeliai.

Be to, nuo kito mėnesio „Qashqai" ir „X-Trail" modeliai su CVT transmisija bus pažymėti ženklu „Xtronic CVT". Naudojant automatinę bepakopę transmisiją (CVT) variklis veikia efektyviausiu režimu dėl sudėtingos diržų ir skriemulių, o ne tradicinės krumplių ir pavarų sistemos. Automobilis rieda lygiau, be įprastų greitėjimo pertrūkių, paprastai susijusių su rankinėmis arba automatinėmis pavarų dėžėmis. Dėl naudojamos CVT technologijos automatinė transmisija yra patogi, mažiau sunaudojama degalų ir mažiau išmetama anglies dvideginio.

„Šiandien daugelis klientų yra suinteresuoti įsigyti ekonomiškiausią automobilį. Pristatydama ženklą „Pure Drive", bendrovė „Nissan" palengvino klientams būdą nustatyti, kurie mūsų asortimento automobiliai sunaudoja mažiausiai degalų ir išmeta mažiausiai anglies dvideginio.  Be to, įtraukdami modelius su CVT į „Qashqai" ir „X-Trail" linijas, mes pateiksime jiems tokių pasiūlymų, kurių kitu atveju jie nebūtų svarstę", - sakė bendrovės „Nissan" Europos regiono produktų planavimo viceprezidentas Pierre Loing. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių