Susisiekimo ministerija rengia koncertą „Už gyvybę"

Susisiekimo ministerija rugsėjo 26 d. (penktadienį ) 18 val. kviečia visus atvykti į Kudirkos aikštę Vilniuje, kur bus rengiamas nemokamas populiariausių Lietuvos atlikėjų koncertas „Už gyvybę".

„Nacija", „Biplan", Gintarė Karaliūnaitė, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Alanas Chošnau ir kiti žinomi muzikantai, skaudžiose avarijose netekę savo draugų ir patys išgyvenę šiurpą keliančias eismo nelaimes, klausytojams atskleis, ką jiems teko pajausti. Jie dovanos Jums nuoširdžią muziką, kuri šlovins gyvenimą ir meilę, sakoma Susisiekimo ministerijos pranešime. 

Susisiekimo ministerijos saugaus eismo specialistai pažymi, kad eismo nelaimių mažinimas gerinant situaciją Lietuvos keliuose pastaruoju metu tapo svarbia tema ne tik policijos pareigūnams bei eismo saugos specialistams. 

Pastangas radikaliai keisti situaciją Lietuvoje palaiko viešosios įstaigos, visuomeninės organizacijos, verslininkai, net moksleiviai. Nemenkas vaidmuo čia tenka žiniasklaidai. Dabar prie kovotojų už gyvybės keliuose išsaugojimą prisijungia ir garsūs muzikantai. 

Į koncertą taip pat kviečiami policijos pareigūnai, jauni vairuotojai, motociklininkai, dviratininkai, studentai ir moksleiviai - visi, kuriems rūpi gyvenimas ir meilė. 

Koncerto organizatoriai - Susisiekimo ministerija ir Lietuvos automobilių kelių direkcija. Koncerte taip pat dalyvaus Lietuvos kariuomenės Baikerių klubas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių