„Šumis" - motociklų tramdytojas

Ispanijoje leidžiamo žurnalo „Solomoto" fotografai užfiksavo, kaip netoli Albacete miestelio esančioje trasoje vyksta naujo BMW sportinio motociklo bandymai.
„BMW S1000RR Superbike" specialistai vadina pirmuoju vokišku motociklu, lenktynių trasoje galinčiu mesti iššūkį nuo seno madas diktuojančiais japoniškai technikai. Teigiama, kad BMW inžinierių kūrinys tiek techninėmis charakteristikomis, tiek dizainu niekuo nenusileidžia patiems geriausiems šio rinkos segmento modeliams.
Tačiau ne mažiau intriguoja ir tas faktas, kad nors „BMW S1000RR Superbike" bandymuose dalyvavo keletas profesionalių motociklų ekspertų, būrys BMW inžinierių sekiojo ne paskui juos, o stropiai konspektavo buvusio „Ferrari" piloto Michaelio Schumacherio pastabas. Karjerą baigusi tituluočiausia visų laikų „Formulės 1" žvaigždė, netruko visa galva pasinerti į motociklų pasaulį. Lig šiol jis bandė jėgas važiuodamas japoniškais ir itališkais motociklais. Tikėtina, kad net jei „Šumis" ir nestartuos „Moto Grand Prix", tai bent jau taps BMW reklaminiu veidu.

 


Šiame straipsnyje: motociklaiBMWM.Šumacheirs

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių