Šumį persekioja nesėkmės

Septyniskart "Formulės-1" čempionas Michaelis Schumacheris pastaruoju metu niekaip neišsivaduoja iš nesėkmių ruožo. Vasar1 jis kelis kartus nukrito nuo motociklo, buvo siejamas su "Ferrari" prototipo Niurburgringe avarija, rugpjūtį partrenkė žmogų, o šįsyk buvo nubaustas už greičio viršijimą. 

75 eurų bauda legendiniam lenktynininkui skirta gimtinėje. Policija sustabdė Šumį, kai šis vairuodamas kabrioletą „Audi A4", viršijo greitį. Policija tvirtina, kad pažeidėjas netoli Karpeno miesto važiavo 140 km/val. greičiu, kai čia leidžiamas maksimalus greitis yra 100 km/val. 

Ne kartą už greičio viršijimą baustas M.Schumacheris yra komisijos, kovojančios už eismo saugumą visame pasaulyje, narys. "Labai atsiprašau, tai man nebūdinga. Važinėti greitai galima tik trasose", - bandė teisintis septyniskart "Formulės-1" čempionas. 

Tai ne pirmas eismo įvykus, į kurį pastaruoju metu pateko Šumis. Rugpjūčio mėnesį buvęs lenktynininkas Anglijoje partrenkė žmogų. Tai įvyko Kento grafystėje pakeliui į oro uostą, kai vokietis vairuodamas "Fiat Ducato" automobilį bandė lenkti lėčiau važiuojančią pagyvenusios moters vairuojamą transporto priemonę ir užkliudė ant kelio krašto stovintį Martiną Kinghamą, dirbantį automobilių pardavėju. 

"Mažiausia, ko galima tikėsis ramią popietę, - jog tave partrenks Michaelis Schumacheris. Tai neįtikima", - anglų laikraščiui "Mirror" teigė avarijos auka, per incidentą bandęs uždaryti šalia kelio stovintį garažą. 

"Jis atsidūrė priešais mane mėgindamas aplenkti dvi senutes mažyčiame "Fiate". Po smūgio likau gulėti veidu į žemę. Pamatęs, kas mane partrenkė, pamaniau, jog man stipriai sukrėstos smegenys", - subtilia britiško humoro gaidele pasakojimą apie avariją papildė britas. 

M.Kinghamo tvirtinimu, po avarijos M.Schumacheris elgėsi nemandagiai ir, užuot atsiprašęs, jį užsipuolė. 

"Jis šaukė: "Ką po galais veikei vidury kelio?!" Atrodė, lyg aš būčiau kaltas. Nedelsdamas paskambinau į policiją", - teigė nukentėjęs automobilių pardavėjas.

Atvykę pareigūnai M.Schumacherį apklausė ir patikrino jo blaivumą. Iš pradžių policininkai nepatikėjo turį reikalų su legendiniu sportininku, tačiau šis pateikė savo dokumentus. 

"Jis vis tiek neatsiprašė. Policija matė, jog nesu sunkiai sužeistas, todėl patarė pasikeisti adresais. Jis tiesiog grįžo į savo furgoną ir nuvažiavo į mane net nežvilgtelėjęs. Jis elgėsi arogantiškai", - piktinosi M.Kinghamas. Tąsyk Kento policija jokių tolesnių veiksmų prieš M.Schumacherį nesiėmė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių