Sukčiai bandė pasinaudoti „Nissan“ vardu

„Nissan" prašo policijos ištirti apgavystę, platinamą elektroniniu paštu, susijusią su  praėjusią savaitę Vilniuje vykusia „Qashqai+2" akcija. 

Praėjusią savaitę keletas lietuvių gavo elektroninį laišką iš adresato nissan.qashqai2@gmail.com, kuriame buvo informuojama apie laimėtus 7 bilietus į kino teatrą „Forum Cinemas". Gavėjo buvo prašoma kreiptis į „Nissan" atstovą Lietuvoje, „Fakto" autocentrą, ir atsiimti laimėtus bilietus. Elektroninis laiškas buvo sukurtas taip, kad atrodytų kaip oficialus „Nissan" laiškas. 

„Nissan Nordic Europe OY", oficialus atstovas Baltijos šalims, ir "Fakto" autocentras informuoja, kad tai yra apgavystė. "Šis elektroninis laiškas nebuvo siųstas iš „Nissan" ir pateikta informacija laiške yra klaidinga. "Nissan  smerkia bet kokio tipo apgavystes. Į šį ir panašius atvejus mes reaguojame labai rimtai. Šiandien susisiekėme su Lietuvos policija ir paprašėme ištirti šį įvykį", - sakė „Nissan Nordic Europe OY" vadovas Baltijos šalims Margus Mikkas. 

Praėjusią savaitę Vilniuje vyko „Nissan Qashqai+2 Wanted", reklaminė naujojo septynviečio "crossover" „Qashqai+2", akcija (akcijos video galite rasti adresu http://uk.youtube.com/watch?v=WlYjAnrf6EY). Akcijos prizas - kino bilietai - bus įteikti 9 asmenims, dalyvavusiems akcijos metu rengiamuose žaidimuose. Laimėtojų vardai žinomi tik „Nissan", o su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.


Šiame straipsnyje: nisaan qashqai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių