Stilingiausi futbolo komandų autobusai (foto)

Kaip žinia, į varžybas futbolininkai dažniausiai važiuoja autobusu. Kiekvienas save gerbiantis futbolo klubas turi ir komandos autobusą. Šįkart pateikiame savo skaitytojams keletą stilingesnių futbolininkus vežiojančių autobusų pavyzdžių.

Vokietijos komandą daug kas vadina „mašina“. Komandos autobusas atitinka šį vardą.

Jo dizainas – griežtas, gamintojas – solidus (Mercedes-Benz), papuošimų beveik nėra. Autobusas paprastas ir patikimas.

Būtų keista, jei Vokietijos komanda būtų pasirinkusi kitokį autobusą.

Ant Amsterdamo „Ajax“ klubo autobuso puikuojasi futbolininko nuotrauka (pagr. nuotrauka viršuje). Beje, nematyti nei jo veido, nei numerio ant marškinėlių.

Futbollininkas bevardis – ko gero, tokiu būdu nenorėta iš kitų tarpo išskirti kurio nors vieno futbolininko.

Bene gražiausias Rusijos futbolo klubo autobusas – „Krasnodar“ komandos. Nors juoda „Setra“ gali pasirodyti niūroka, autobusas stilingas. Ant jo šono puikuojasi komandos simbolis – juodasis buivolas.

„Ereliai“ iš Lisabonos važinėja patogiu „Setra" autobusu, ant kurio pavaizduotas komandos simbolis – erelis. Autobuso dizainas itin efektingas. Dar įspūdingiau jis atrodo važiuojantis.

O štai viena iš ryškiausių Vokietijos komandų išsirinko niūrų ir rūstų autobusą. Ant juodo kaip anglis „Sankt Pauli“ komandos autobuso puikuojasi užrašai „ataka“, „halfbacks“ ir „apsauga“. Taip pat pavaizduotas komandos simbolis – pirato kaukolė su dviem kaulais.


Tačiau bene ryškiausias ir įspūdingiausias – japonų klubo „Exime“, žaidžiančio antrojoje lygoje, autobusas.  Patinka ar nepatinka kam nors toks autobuso dizainas – priklauso nuo kiekvieno skonio. Tačiau akivaizdu, kad jis – įsimenantis ir įdomus.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių