„Star1 Holidays“ naujienos – poilsis Ibisoje ir Sicilijoje

„Star1 Holidays“ vasaros sezono poilsinių kelionių tvarkaraštyje siūlomos dvi visiškai naujos kryptys – Sicilija ir Ibisa.

Kelionių organizatorius poilsį populiariose Viduržemio jūros salose organizuoja birželio – rugpjūčio mėnesiais, o skrydžius į Egipto Hurgados kurortą pratęsia visai vasarai. 

Anot „Star1 Holidays“ komercijos vadovo Liutauro Tarabrino, bendrovė ir toliau pristato kelionių naujoves savo klientams. „Plėsdami poilsinių maršrutų vasaros sezonui pasiūlą, pristatome naujas kryptis iš Lietuvos – keliones į Europos naktinio gyvenimo sostinę Ibisą ir Italijai priklausančią Sicilijos salą. Mūsų patirtis rodo, jog šalies poilsiautojai vertina bei noriai renkasi jiems siūlomus naujus maršrutus ir kurortus“, - teigė L.Tarabrinas.

Savo pramogomis ir linksmybėmis garsėjančioje Ibisoje poilsiautojai iš Lietuvos galės rinktis atostogas viename iš daugiau kaip dvidešimt kelionių organizatoriaus siūlomų viešbučių. Pasirinkusiems Siciliją, salą su savo istorija, papročiais ir kalba, „Star1 Holidays“ rekomenduoja ramų poilsį paplūdimyje paįvairinti pažintinėmis ekskursijomis bei pasimėgauti salos kulinariniu paveldu ir pasaulyje pripažintais vynais.

Dar viena „Star1 Holidays“ sezono naujiena – nuo gegužės 27 d. visą vasarą vykdomi skrydžiai į Egipto Hurgados kurortą.

Anot „Star1 Holidays“ komercijos vadovo, vasarą Egipte – ne pats sezono įkarštis, todėl atsiranda galimybė siūlyti poilsį už palankiausią kainą. „Klientai ieško pigesnių atostogų variantų ir geriausio kainos ir kokybės santykio. Poilsis Egipte vasarą kainuoja gerokai mažiau nei žiemą, būtent todėl ir nusprendėme vasaros sezono metu siūlyti ilsėtis lietuvių pamėgtoje Hurgadoje“, - sakė L.Tarabrinas.
 
Skrydžiai į Ispanijai priklausančią Ibisą startuoja birželio pradžioje, o į Italijos pietvakariuose esančią Siciliją – liepos viduryje. Keliautojus iš Lietuvos į šias populiarias Viduržemio jūros salas „Star1 Holidays“ skraidins kas savaitę, kelionė į Ibisą truks 3 val. 50 min., o į Siciliją – 3 val.


Šiame straipsnyje: Star1skydžiaiOro vežėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių