„Star1 Airlines“ pradeda skrydžius į Žironą

Lietuviška pigių skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ nuo sekmadienio pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Žironą (Barselona).

Pernai vasarą didelio populiarumo sulaukęs maršrutas bus vykdomas du kartus per savaitę, ketvirtadieniais ir sekmadieniais, iki spalio 3 dienos.

„Star1 Airlines“ vadovas Martynas Laivys teigia, kad pernai vasaros sezono metu maršrutu Vilnius – Žirona (Barselona) aviakompanija pervežė 5700 keliautojų. Tai buvo viena populiariausių „Star1 Airlines” vasaros krypčių.

„Vasarą Barselona tampa vienu didžiausių turistų traukos taškų Europoje ir visame pasaulyje, tad nenuostabu, kad jaučiame didelį susidomėjimą mūsų siūlomu maršrutu. Skrydžių laikas šią vasarą itin palankus ilgesnio savaitgalio kelionėms – išvykę ketvirtadienio rytą, sekmadienio popietę keliautojai jau bus Vilniuje, tokiu būdu galėdami skirti tris su puse dienos pažinčiai su Katalonijos sostine ir jos apylinkėmis“, - sako M. Laivys.

Planuojama, kad šių metų vasaros sezono metu šį maršrutą rinksis apie 7000 keleivių. Skrydis iš Lietuvos sostinės į Ispanijos šiaurėje esantį Žironos oro uostą truks 3 val. 15 min.


Šiame straipsnyje: Star1skydžiaiOro vežėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių