Sninga beveik visoje Lietuvoje, eismo sąlygos - sudėtingos

Kelininkai praneša, kad šiuo metu nesninga tik Utenos ir Panevėžio apskrityse, o kitur – snyguriuoja ar silpnai sninga.

Eismo sąlygos sudėtingos

Pranešama, kad tik Utenos ir Panevėžio apskrityse pagrindinių kelių dangos yra sausos, o visose kitose šalies apskrityse dėl to, kad be perstojo silpnai sninga, kelių dangos yra provėžotos, vietomis yra prispaustas sniegas, gali būti atskirų apledėjusių ruožų.

Kai kurie magistraliniai ir krašto keliai barstomi pakartotinai. Eismo sąlygos sudėtingos, patariame pasirinkti saugų važiavimo greitį.

Rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu ir slidūs.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 950 m. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašoma kreiptis į Šilutės kelių tarnybą.

Šaltis ir sniegas

Tuo metu sinoptikai praneša, kad šeštadienio naktis bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur truputį pasnigs, pustys. Vyraus pietryčių, rytų vėjas, kurios stiprumas 5–10 m/s. Žemiausia temperatūra 12–17 laipsnių šalčio.

Pranešama, kad sekmadienį dieną bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur truputį pasnigs. Vėjas rytų krypčių, silpnas. Aukščiausia temperatūra 8–13 laipsnių šalčio.

Vilniuje truputį pasnigs. Žemiausia temperatūra naktį 14–16, aukščiausia dieną 10–12 laipsnių šalčio.

Prognozuojama, kad pirmadienį daug kur truputį pasnigs. Temperatūra naktį turėtų būti 10–15, dieną 6–11, pajūryje 3–5 laipsniai šalčio.


Šiame straipsnyje: keliaseismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių