Šešiametis sėdo už vairo norėdamas nusipirkti kiniško maisto

Kai policija pasiteiravo šešerių metų vaiko, vairavusio iš tėvų nukniauktą automobilį, kur šis susiruošęs, berniukas pareiškė norėjęs nusipirkti kiniško maisto.

„Žmonės skambino ir tikino pastebėję ypač jauno amžiaus vairuotoją. Jie buvo visiškai teisūs – vairavusiam berniukui tebuvo šešeri“, – sakė pareigūnas Andy Engsteris iš Lapeero miestelio (Mičigano valstija) policijos departamento.

Policijai atvykus į vietą, kitų dviejų transporto priemonių vairuotojai buvo užstatę berniuko automobilį, vienas iš jų išiminėjo raktelius, rašo upi.com.

Pareigūnams berniukas sakė, kad tėvų automobilio raktelius jis pasiėmė nuo spintelės ir ketino nuvažiuoti nusipirkti kiniško maisto. Tikino anksčiau automobilio niekada nevairavęs ir net nesėdėjęs ant vairuojančio  tėvo kelių, kad bent pasukiotų vairą.

Pirma savarankiška šešiamečio kelionė automobiliu buvo gana sėkminga, vis dėlto jis atsitrenkė į ženklą, draudžiantį posūkį į kairę ir apdaužė mašiną.

Policija iškvietė mažylio tėvą, kad pasiimtų savo atžalą – pasirodo, iki tol jis miegojo ir nebuvo pastebėjęs, kad sūnus kažkur išsiruošė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama

Mama portretas
Tai nenaujiena ,pas juos ir ginklais pasisvaisto 4 metuku ir bendrai niekas nepareikalauja ,kad ivestu tvarka nes tai liecia ir kitu valstybiu pilieciu sauguma
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių