SAS tarp Skandinavijos šalių skraidys dažniau

Skandinavijos oro vežėjas SAS nuo rudens didins reisų skaičių tarp Skandinavijos šalių. SAS pridės du papildomus skrydžius tarp Kopenhagos bei Stokholmo ir nuo rugsėjo 1 d. iš viso skraidys 15 kartų per dieną.

Skrydžių bendrovė taip pat dažniau skraidys šiais maršrutais: Kopenhaga-Bergenas, Kopenhaga-Oslas, Kopenhaga-Stavangeris ir Oslas-Stokholmas. Iš viso SAS pridės 62 naujus reisus per savaitę.

„Šiuo metu pastebime rinkos atsigavimo tendencijas. SAS apkrovos koeficientas ypatingai aukštas, taip pat matome didėjančią skrydžių tarp Skandinavijos šalių paklausą. Norėdami pasiūlyti savo keleiviams patogiausius vietinius skrydžius Skandinavijoje bei tranzitinius maršrutus, rudens skrydžių tvarkaraštį papildysime 62 naujais reisais“, – sako SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Birželio mėnesį beveik 80 proc. SAS lėktuvų vietų buvo užimtos, o tai yra 3 proc. daugiau, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Iš viso SAS praėjusį mėnesį skraidino 2,4 milijono keleivių.

„SAS kaštų taupymo programos padėjo sumažinti kompanijos išlaidas, todėl dabar galime lanksčiau prisitaikyti prie augančios rinkos. Kaip jau skelbėme anksčiau, siekdami patenkinti padidėjusią Jungtinių Amerikos Valstijų ir Azijos maršrutų paklausą, rudenį didinsime reisų skaičių skraidindami keleivius dar vienu tolimųjų skrydžių lėktuvu“, – teigia Rūta Jucienė.

Nuo spalio SAS savo klientams pasiūlys daugiau reisų į Niujorką, Čikagą, Bankoką ir Dubajų, skraidindami keleivius dar vienu lėktuvu „Airbus 340“.


Šiame straipsnyje: SASskrydžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių