Rytoj 10 Vilniaus autobusų ir troleibusų stotelių savanoriai dalins gerves ir tulpes

  • Teksto dydis:

VŠĮ „Savanorių centras“ rytoj Vilniuje rengs akciją „Labas rytas, Vilniau!“, kurios metu 40 savanorių dešimtyje Vilniaus autobusų ir troleibusų stotelių išdalins 3000 gervių ir tulpių.

Pasak centro vadovės Grėtės Švegždaitės, akcijos tikslas pradžiuginti žmones ir parodyti, kad būdami individais vis dėlto gyvename toje pačioje bendruomenėje ir turime rūpintis vieni kitais bei nelikti abejingi kitų rūpesčiams ar problemoms.

Tulpės ir gervelės buvo lankstomos lapkričio mėnesį visuomeninės organizacijos ,,Gelbėkit vaikus‘‘ vaikų dienos centre ,,Duok ranką‘‘ kartu su vaikais ir savanoriais. Akcijai gerveles ir tulpes taip pat padovanojo ir projektas NEDELSK.

Šiuo metu prie VŠĮ „Savanorių centras“ veiklos jau prisijungė 500 savanorių, kurie jau prisidėjo prie daugiau kaip 50 renginių ir iniciatyvų. Nors centras įkurtas 1998 metais, tačiau veiklą atnaujino tik nuo 2012 metų gruodžio mėnesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

フェラガモ 公式

フェラガモ 公式 portretas
いい気難しい何YouTubeのビデオをそれはある! 恐ろしい、私は|それスキ愛さ、と私は、このYouTubeに共有していますすべての私とフィルム 仲間 Rytoj 10 Vilniaus autobusų ir troleibusų stotelių savanoriai dalins gerves ir tulpes | VilniausDiena.lt 。

バーバリー マフラー

バーバリー マフラー portretas
Piazzaはネット通販開店からおかげ様で13年。11/01バーバリーマフラーの新作や人気メンズアイテムが豊富な品揃え!即日発送。バーバリーの通販は当店へ! バーバリー マフラー 館.

バーバリー トレンチコート

バーバリー トレンチコート portretas
冬なので紺っぽい黒のトレンチコートを着ています。ただ寒いのでマフラーを巻こうと思うのですが、何色が合うのかが分かりません。
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių