„Renault Thalia„ gavo „Autobest“ apdovanojimą

Nepriklausoma tarptautinė „Autobest" apdovanojimų komisija, kuri vertina naujus automobilius sparčiausiai augančiose Europos rinkose, šiais metais pagrindinį apdovanojimą skyrė „Renault Thalia" automobiliui. „Autobest 2009" konkurse, kuriame automobilius vertina Vidurio ir Rytų Europos šalių 15 žurnalistų komisija, „Renault Thalia" surinko 879 taškus. 

10 vertinimo komisijos narių „Thalia" modeliui skyrė pirmąsias vietas, pabrėždami, jog tai yra visus svarbiausius augančių Europos rinkų klientų poreikius atitinkantis automobilis. „Thalia" buvo puikiai įvertinta už elegantišką ir stilingą išvaizdą, praktiškumą bei komfortą. Didelis dėmesys taip pat buvo skirtas ekonomiškumui: mažoms kuro sąnaudoms bei eksploatavimo kaštams.  

„Renault Thalia" automobilio ekonomiškumas ir ekologiškumas buvo įrodyti š.m. rugsėjo mėn. pradžioje Turkijoje atliktuose bandymuose. Jų metu paaiškėjo, kad vidutiniškai 100 km „Thalia" (1,5 dCi, 85 AG) sunaudoja tik 3,5 l degalų, o CO2 emisijos - 85 g/km. Dviejų dienų bandymas buvo vykdomas įprastu keliu su skirtingo tipo dangomis, kuriuo vyko įprastas eismas. Bandymo pabaigoje „Thalia" automobilių bakuose buvo likę po 8 l dyzelio - jie dar būtų galėję nuvažiuoti papildomus 250 km. Tai įrodo, jog su pilnu degalų baku 1,5 dCi, 85 AG „Thalia" gali įveikti iki 1700 km. Rezultatai buvo prižiūrimi nepriklausomo arbitro ir pripažinti nepriklausomos sertifikavimo institucijos.

Kasmetiniai „Autobest" automobilių rinkimai yra vykdomi automobiliams, skirtiems šioms sparčiai augančioms Europos rinkoms: Bulgarijai, Čekijai, Kiprui, Kroatijai, buvusiajai Jugoslavijos Respublikai Makedonijai, Graikijai, Vengrijai, Lenkijai, Rumunijai, Rusijai, Serbijai, Slovakijai, Slovėnijai, Turkijai ir Ukrainai. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių