„Regitra“ vėl išduoda vairuotojų pažymėjimus

  • Teksto dydis:

Antradienį valstybės įmonė "Regitra" atnaujino vairuotojo pažymėjimų išdavimą.

Pažymėjimai gaminami ant naujai gautų blankų (polikarbonatinių kortelių), pranešė Vidaus reikalų ministerija.

Šios kortelės pradėtos gaminti, kai viešojo pirkimo konkursą laimėjusi bendrovė įmonei pateikė naujausią Europos Sąjungos (ES) pavyzdį atitinkančius vairuotojo pažymėjimų blankus.

"Džiaugiuosi, kad ši problema išsisprendė ir vairuotojai galės atsiimti jiems priklausančius pažymėjimus. Tikiuosi, įmonė padarys viską, kad atgautų pastaruoju metu susvyravusį vartotojų pasitikėjimą ir pasitenkinimą jos teikiamomis paslaugomis", – pranešime spaudai teigė vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas.

"Regitra" žada planuoja sutvarkyti darbo procesą taip, kad tūkstančiai vairuotojų atsiimtų pažymėjimus kaip galima greičiau.

Vairuotojo teises išrašantis "Regitros" padalinys žada dirbti dviem pamainomis visą savaitę, kad tūkstančiai vairuotojų kuo greičiau atsiimtų pažymėjimus.

Nesklandumų vairuotojo pažymėjimų išdavimo sistemoje atsirado pristigus polikarbonatinių nustatyto ES pavyzdžio vairuotojo pažymėjimų blankų. Dėl to vairuotojo pažymėjimų išdavimas užtruko iki mėnesio.

Policijos departamentas žadėjo, kad policijos pareigūnai bus supratingi ir situacijose, kai negaliojantis vairuotojo pažymėjimas bus dar nepakeistas ne dėl vairuotojo kaltės, jo nebaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių