Pigių skrydžių bendrovės padėjo kai kam pradėti naują verslą

Žemų sąnaudų oro bendrovių maršrutai Lietuvos poilsiautojų pamėgtomis kryptimis atvėrė naują verslo gyslą kelionių rengėjams ir agentūroms, penktadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Kelionių rengėjai ir agentūros pradėjo siūlyti naują paslaugą - užsakyti skrydį su žemų sąnaudų bendrove, surasti tinkamą viešbutį.

Į paslaugų kainą įtraukiamas ir pervežimas iš vietos oro uosto į viešbutį, o viešnagei pasibaigus - atgal.

Agentūrų klientams tuo paprastai tenka pasirūpinti patiems arba pasinaudoti siūlymu pagelbėti nuomojantis automobilį.

„Atsirado poreikis, atsirado ir pasiūla. O paklausa vis auga. Ypač didelis šuolis buvo praėjusiais metais, kai Airijos pigių skrydžių kompanija “Ryanair„ pradėjo iš Kauno skraidyti į Rodą“, - teigė kelionių rengėjo „Baltic Tours“ direktorius Sigitas Fabijonavičius.

Pasak kelionių įmonės vadovo, tokių paslaugų poreikis jau susilygino su kelionių organizatorių „Novaturas“ ir „Tez Tour“ siūlomų kelialapių paklausa.

Tai patvirtino ir kelionių organizatoriaus „Kelionių akademija“ vadybininkė Vilma Varnagirytė: „Tokios kelionės populiarėja, mat gera kaina - lemiamas kriterijus renkantis, kaip atostogauti.“


Šiame straipsnyje: skrydžiaiatostogoskelionės

NAUJAUSI KOMENTARAI

rynair

rynair portretas
o cia kaip nemokti 6 eur uz kiekviena bilieta tiem pigiems skrydziam, kurie nori isviliot papildomus pinigus. pinigupervedimai.lt/pigus-skrydziai-ryanair-be-korteles-mokescio taip pat pasieme Skrill prepaid mastercard kortele nereiks moket ir agenturom, kurios uzsideda tipo pirkiimo mokescius bet dar ir tuos eurus priskaito prie sumos ir gaunate bent pora kart padidinta suma.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių