„Na, bent jau be šūvių“: ieškomas KET nesilaikęs vestuvių kortežas

Jekaterinburge (Rusija) policija paskelbė kelių eismo taisyklėms nusižengusių jaunavedžių ir šios šventės svečių paiešką.

Vietinis gyventojas automobilio vaizdo registratoriumi įrašė, kaip specialia vestuvių atributika ir Azerbadžano vėliava puoštas automobilių kortežas važiuoja prieš eismą ir sankryžą įveikia degant raudonam šviesoforo signalui, skelbia Newsru.com.

Incidentas, kaip užfiksuota vaizdo įraše, galėjęs būti balandžio 24 d.

„YouTube“ vaizdų svetainėje Azerbaidžano trispalvė sukėlė aršią diskusiją visoje Rusijoje. pasisakymuose neapsieita ir be necenzūrinių išsireiškimų, kuriuos galima apjungti į vieną sakinį: „Atvyko į svetimą kraštą, tai dar ir mūsų įstatymus pažeidinėja“... „Na bent jau ne šaudo“.

Azerbaidžano generalinis konsulas Jekaterinburge Sultanas Gasimovas neatmetė, kad pažeidėjai gali būti jo tautiečiai.

"Gyvendami Rusijos Federacijos teritorijoje, turime gerbti [šios] šalies įstatymus, laikytis nustatytų taisyklių. Papročiai turėtų palikti namuose. Pažadu, kad tikrai spręsime šį klausimą“, - radijo stočiai „ECHO Jekaterinburg“ sakė šalies įgaliotinis užsienyje.

Ar pažeidėjai – Azerbaidžano piliečiai, aiškinasi teisėsaugos institucijos. Tyrimą komplikuoja tai, kad įraše nematyti valstybinių numerių, tačiau prie muitinės postų žadama atlikti detalesnę automobilių apžiūrą. Prasižengėliai turėtų netekti vairuotojų pažymėjimų.

Bet kuriuo atveju, ir vietos gyventojai miesto gatves „okupuoja“ nepasiruošę...

Vasario vestuvės - su šūviais: Labinskas, Krasnodaro kraštas, Rusija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių