Motociklams siūlomas kasko draudimas

„Lietuvos draudimas“ prasidėjus pavasariui siūlo naujieną rinkoje – motociklų kasko draudimą.

Tai vienintelė bendrovė Lietuvoje, nusprendusi drausti ne tik ypatingų klientų nesportinius motociklus nuo visų tradicinių kasko rizikų: sugadinimo, sunaikinimo ar vagystės.

„Prasidedantis motociklų sezonas ir motociklininkų pageidavimai paskatino mus sukurti produktą, skirtą motociklininkams. Iki šiol galimybę apsaugoti savo dviratį žirgą konkurentų bendrovėse turėjo tik ypatingi klientai. „Lietuvos draudimas“ ką tik pradėjo drausti visus nesportinius motociklus, ne senesnius kaip 2000 metų gamybos. Šią naujovę pasiūlėme atsižvelgdami į padidėjusius motociklų valdytojų nuostolius dėl pavogtų ar sugadintų jų transporto priemonių“, - sako AB „Lietuvos draudimas“ Strategijos, klientų ir marketingo departamento direktorė Aurelija Kazlauskienė.

Visiems kasko draudimu apdraustiems motociklams „Lietuvos draudimas“ suteikia ir nemokamą techninio asistavimo kelyje bei pagalbos paslaugą, kuri yra teikiama ir bendrovėje kasko draudimu apdraustiems lengviesiems automobiliams. Ši paslauga – tai  avarijos ar gedimo atveju nemokamas motociklo transportavimas, degalų atvežimas jiems netikėtai pasibaigus, raktelių pristatymas ir kita. Po transporto priemonės (motociklo ar automobilio) transportavimo iš gedimo ar avarijos vietos, „Lietuvos draudimo“ partneriai nemokamai pasiūlys pakaitinį automobilį, kuriuo klientai, turintys kasko ir civilinės atsakomybės draudimus, galės naudotis 2 savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių