Mirė „Autrolio“ generalinis direktorius G. Činikas

Anapilin iškeliavo daug metų „Autroliui“ vadovavęs Gintautas Činikas. Jam buvo 50 metų.

„G.Činikas mirė iš šeštadienio į sekmadienį. Viršininkas buvo žmogus, kuris išmanė savo darbą. Buvo reiklus, bet tuo pačiu be galo tolerantiškas. Po visų streikų, vėl grįžęs į pareigas 2011 metais, jis suvienijo kolektyvą – darbe susitvarkė visas mikroklimatas. Jis pareikalaudavo rezultatų, tačiau ne su kumsčiu“, –sakė jo pavaduotojas Alvydas Stanislovaitis.

Pirmą kartą G. Činikas Kauno savivaldybės valdomai bendrovei „Autrolis“ ėmė vadovauti dar 2001 metais ir dirbo trejus metus.

Į „Autrolį“ G. Činikas grįžo 2011 metais ir bendrovei vadovavo iki šiol.

A.Stanislovaitis sakė nežinantis ir nenorintis komentuoti, kokia jo vadovo mirties priežastis. Redakcijos žiniomis, direktorius pralaimėjo kovą su vėžiu.

Velionis bus pašarvotas antradienį, A. Juozapavičiaus prospekte esančioje šarvojimo salėje prie senojo troleibusų parko. Laidotuvės numatomos trečiadienį.

1963 metais gimęs G. Činikas baigęs Kauno politechnikos institutą 1991-aisiais apgynė technikos mokslų daktaro disertaciją, 1994 metais jam Kauno politechnikos institute suteiktas docento laipsnis.

1997 metais G. Činikas stažavosi Londono, o po trejų metų – Tokijo imperatoriškajame universitetuose, buvo dvylikos išradimų ir mokslinių straipsnių bendraautorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
faktiškai ,, autrolis ,, neturėjo direktoriaus ,činikas buvi ligonis turėjo jis gydytis ,o ne ,,,,,na gal pagaliau ,, autrolis ,, turės gerą , šeimininkišką direktorių ,reikia gelbėti ,, autrolį ,, galėjo gyventi žmogus ,kiekvienas turim atlikti savo misiją ,gal jam tiek ir tebuvo skirta ,,,sėkmės visiems geruose darbuose .

Aleksandras

Aleksandras portretas
Suvalgė politika, progresavo liga labai greitai, stresas, nuovargis, atsakomybė, nestabilumas ir kova dėl išlikimo, jam kainavo sveikatą, kurią jis labai greitai prarado.

romas

romas portretas
Grįžo po kiek laiko į tokią peklą,kiek žmogui kainavo nervų,sveikatos, ten tokios intrigos,nepasidalijimas itakos zona, tvarka ir teisingumas ten ivede savo tvarką, žmogui atėme paskutinę sveikatą,gaila kad toks jaunas žmogus jau išėjo į amžinybę ir niekada jo nebus tame kolektyve. Užuojauta artimiesiems.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių