MINI vėl stebina

 

 Stilingasis MINI automobilis, garsėjantis netradiciniais reklamos sprendimais, Lietuvoje vėl pateikė originalią staigmeną, šį kartą - „nutūpęs" ant milžiniško didžėjaus pulto ir grojantis šalia vienos judriausių sostinės gatvių.

 Tokį nestandartinį reklamos kūrinį, esantį Ozo g. šalia prekybos ir pramogų centro „Akropolis", sukūrė ir įgyvendino MINI automobilių atstovai Lietuvoje „Krasta Auto". Originali idėja bus paskolinta ir latviams bei estams - analogiškas stendas kitais metais pasirodys ir šiose šalyse.

 Pasak „Krasta Auto" marketingo vadovės Aušros Balčiūnaitės, visame pasaulyje MINI atpažįstamas kaip automobilis, skleidžiantis energiją, žaismingumą ir gerą stilių, tad kuriant reklamos koncepciją, buvo siekiama atspindėti visas šias savybes.

 „Ieškodami įdomių asociacijų, pasitelkėme MINI, kaip didžėjaus, idėją. Juk aukšto lygio vakarėlių vedėjas, sukdamas plokšteles, geba įkaitinti publiką ir nepalikti abejingų - lygiai taip pat kaip ir šis spalvingas automobilis, jau tapęs stilingo gyvenimo būdo sinonimu", - sako A.Balčiūnaitė.

 Lauko reklamos stendas, atrodantis lyg didžėjaus pultas, kiekvieną vakarą ima „groti" - kai tik sutemsta ir išsižiebia gatvės apšvietimas, plokštelė, ant kurios „patupdytas" MINI automobilio modelis, ima suktis, taip kurdama šelmišką diskotekos atmosferą. Originalią reklamą vairuotojai bei praeiviai galės stebėti iki pat lapkričio pradžios.

 Nestandartinėmis reklamos kampanijomis MINI Lietuvą stebino jau ne kartą - prieš porą metų automobilis, lyg egzotiškas gyvūnas, buvo uždarytas narve su perspėjančiais užrašais „Neerzinti ir nemaitinti" bei lentelėmis su esmine informacija apie „gyventoją". Narvas beveik metus buvo eksponuojamas įvairiuose Lietuvos miestuose.

 Prieš metus MINI automobilis Vilniuje buvo „nutūpęs" ant didžiulės J raidės - MINI „Joyride" simbolio. Didelio susidomėjimo susilaukė ir kitas MINI pristatymas - automobilis statmenai užvažiavęs ant kino teatro „Coca Cola Plaza Vingis" sienos.

  

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių