Klasikinio kupė šeimininkas V.Ališauskas: svarbu ne turėti tokį automobilį, o juo važinėti

  • Teksto dydis:

Vytenio Ališausko garaže snaudžia vienas ryškesnių „Volkswagen” markės automobilių visoje ilgoje jų istorijoje. Tai – „Karmann Ghia” kupė.

Šis automobilis žymi ne tik pirmą „Volkswagen” kupė automobilį, bet ir tautų draugystę. Kaip sufleruoja jo pavadinimas, jis buvo gaminamas Vokietijoje „Karmann” gamykloje, o jo linijos buvo nugludintos Italijoje, tuo metu labai žymioje „Ghia” dizaino studijoje. Paprasti ir patikimi „vabalo” agregatai, sofistikuotos bei dinamiškos kėbulo linijos čia dera kaip reta puikiai.

Šio automobilio šeimininkas, kaip pats sako, labiausiai džiaugiasi ne automobilio turėjimu, o faktu, kad bendraminčių „Vabalų” klubo narių susitikimuose gali juo važiuoti, rodyti džentelmeniško vairavimo pavyzdį ir džiaugtis puikiu automobiliu.

„Atėjo toks metas, kai pasistengęs galiu įsigyti automobilį, apie kurį svajoju. Bet juk svarbu ne turėti, o važiuoti ir džiaugtis klasikiniu automobiliu drauge su bendraminčiais.”, – sako tikras džentelmeniško vairavimo ambasadorius.

„Volkswagen Karmann Ghia” automobilį bus galima pamatyti kartu su kitais 30 klasikinių automobilių šių metų „ORLEN Lietuva Classic Rally” trasoje. Ji prasidės Plateliuose, o baigsis finišo koncertu Nidos prieplaukoje 20 val. Šiame kurorte vyks ir finalinis OLCR ralio klasikinių automobilių ir motociklų slalomas Neringos mero taurei laimėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių