Klaipėdoje nuverstas kelio ženklas trikdė eismą

Liepojos gatvėje prie vasaros estrados eismo įvykio metu nuverstas ženklas visą savaitgalį pragulėjo išlindęs į važiuojamąją kelio dalį.

Pėsčiųjų perėją žymintis ženklas buvo nuverstas naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Jis buvo išsikišęs į važiuojamąją dalį. Išversto ženklo niekas nepatraukė iki pirmadienio.

Išverstą ir į važiuojamąją kelio dalį išsikišusį skiriamosios juostos stulpelį vairuotojai pastebėjo ir P.Lideikio gatvėje.

„Jei važiuotum nuo Melnragės miesto link antra juosta, tai lengvai gali nepastebėti ir jį užkabinti“, – teigė viena vairuotoja.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento Liudviko Dūdos teigimu, taip nutiko, nes įmonė „Sankryža“, kuri uostamiestyje prižiūri kelio ženklus ir šviesoforus, savaitgalį nedirba.

„Bendrovė dirba tik darbo dienomis. Gauna pranešimą ir sutvarko. Nėra padalinio, kuris budėtų visą parą, savaitgaliais ir lauktų įvykio. Visiems nepatinka, kad kelininkai budi, tai kas būtų, jei dar iš ženklų prižiūrėtojų pirktume budėjimo paslaugą“, – tvirtino direktorius.

Pasak L.Dūdos, tokių atvejų pasitaiko retai. Direktorius tvirtino, kad, jei ženklas nuverstas savaitgalį, jį nuo važiuojamosios dalies turėtų patraukti policija.


Šiame straipsnyje: kelio ženklaskelio ženklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių