Keliuose pavojinga, patariama atidėti keliones

Nuo 15 val. pajūryje Klaipėdos, Kretingos rajonuose labai stipriai sninga. Matomumas iki 50 metrų. Eismo sąlygos yra labai sudėtingos. Dėl eismo įvykio sutriko eismas magistraliniame kelyje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda ties Minijos upe.

Susidarė automobilių spūstis. Šiuo metu eismas Klaipėdos kryptimi kreipiamas per Gargždus.

Lietuvos automobilių kelių direkcija rekomenduoja laikinai iki eismo sąlygų ir matomumo pagerėjimo atidėti kelionę, o negalintiems palaukti siūlo važiuoti ypač atsargiai.

Daugelyje šalies rajonų protarpiais snyguriuoja. Magistralinių ir krašto kelių dangos periodiškai barstomos, dauguma jų yra provėžotos, mažesnė dalis šlapių ar drėgnų, atskiruose ruožuose padengtos prispaustu sniegu, kai kurie ruožai gali būti apledėję.

Eismo sąlygos išlieka sudėtingos, vairuotojams rekomenduojame pasirinkti saugų važiavimo greitį ir būti ypač atsargiems važiuojant provėžotomis, švariomis ir saugiai atrodančiomis kelio dangomis - dėl labai žemos oro temperatūros, barstomų medžiagų veikimas yra trumpalaikis, todėl ant tokių dangų greitai vėl formuojasi plikledis ir būna ypač slidu.

Rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu ir slidūs.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 950 m. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Šilutės kelių tarnybą.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių