Kauno transporte laikinai galios aukštosios mokyklos pažyma

Vieną mėnesį Kauno viešajame transporte studentų pažymėjimų neturintys asmenys lengvatomis galės naudotis pateikę specialią aukštosios mokyklos išduotą pažymą.

Miesto savivaldybė nusprendė, kad iki spalio 1 dienos į aukštųjų mokyklų dieninius skyrius naujai įstoję studentai, nespėję gauti Lietuvos studento pažymėjimo, transporto lengvatomis autobusais ir troleibusais Kauno mieste galės naudotis pateikę aukštosios mokyklos išduotą pažymą, kurioje patvirtinama, kad konkretus asmuo yra atitinkamos aukštosios mokyklos studentas.

Šis sprendimas priimtas atsižvelgiant į Lietuvos studentų atstovybių sąjungos prašymą.

Moksleiviai, neturintys galiojančio moksleivio pažymėjimo, rugsėjo 1-14 dienomis transporto lengvatomis mieste galės naudotis pateikę praėjusiais mokslo metais išduotą moksleivio pažymėjimą arba asmens dokumentą, įrodantį, jog vaikas yra mokyklinio amžiaus, pranešė savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bet

Bet portretas
Kaip reiks važiuoti rugsėjo pradžioje,nes niekas tų pažymų iki rugsėjo pirmos nedalina?

shine

shine portretas
Jie specialiai nepratesia pažymėjimų. Aš kas dieną važiuoju traukinių į universitetą, perku nuolatinį 3 mėnesių bilietą (taikoma didesnė nuolaida) moku 257 LT, dabar jau antrus metus iš eilės po vasaros neleidžia prasitęsti pažymėjimo, dėl to negaliu pirkti nuolatinio bilieto 3 mėn, nes pažymėjimas galioja tik iki rugsėjo galo. Dėl to tenka pakloti nemažą sumą pinigų vien transportui. Nejau taip sunku atnaujinti duomenis ir pagaliau išduoti LSP? Nejau vėl reiks laukti iki spalio?

Vaidas

Vaidas portretas
Ar per pastaruosius 10 metų buvo nors kartą nevėlavę LSP? Kiek pamenu aš, tai ne.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių