Kauno oro uostas dirbs su naujais partneriais

Vakar Kauno oro uostas pasirašė ilgalaikės partnerystės sutartį su „La Centrale Airport Group" kompanija dėl bendradarbiavimo vystant Kauno oro uosto infrastruktūrą ir plečiant keleivinių ir krovininių skrydžių geografiją. 

Pastaraisiais metais Kauno oro uosto plėtra buvo itin sparti - daugiau nei 10 kartų išaugo keleivių skaičius 2007 m. pasiekęs 400 tūkstančių. Šiuo metu įmonė užima daugiau nei 50 proc. šalies oro krovinių pervežimų rinkos. 

"Oro uostas sparčiai vystosi - mūsų užimama rinkos dalis per tris metus padidėjo 17 proc. Matome didelę tolimesnės plėtros perspektyvą tarptautinėje arenoje ir tam, kad šį procesą paspartintume, pasirinkome partnerį, turintį sėkmingą darbo aviacijos rinkoje patirtį ir didelį kontaktų bagažą", - teigė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas. 

Pagal šią sutartį „La Centrale Airport Group" dirbs kartu su oro uosto komanda rinkos tyrimo ir vertinimo klausimais, palaikys ryšius ir tarpininkaus derybose su aviakompanijomis, vietine valdžia ir tarptautiniais lobistais, bendradarbiaus plėtojant oro uosto infrastruktūrą ir didinant neaviacines oro uosto pajamas. 

„La Centrale Airport Group" kompanija įsigyja, investuoja, valdo ir konsultuoja smulkius regioninius oro uostus, kuriems ypatingai svarbus efektyvus, pelningas darbas ir keleivių srauto augimas. 

"Visoje Europoje aviacijos sektoriuje pastebima kompanijų konsolidacija. Mums ypatingai malonu būti šios partnerystės dalimi, nes tai neabejotinai padės Kauno oro uostui toliau plėstis" - tvirtino La Centrale Airport Group vykdantysis direktorius Paul Whelan, kuris turi 30 metų patirtį aviacijos sektoriuje ir taip pat vadovauja Tarptautinės Europos oro uostų tarybos (ACI Europe) padaliniui - Mažų ir vidutinių oro uostų darbo grupei (Small and Medium Sized Airport Action Group (SMAG)).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių