J.Bondo gerbėjas nusipirko sudaužytą „Aston Martin“

Filmų herojus Jamesas Bondas turi polinkį kenkti savo prabangiems "Aston Martin" automobiliams, tačiau panašu, kad ir tokie apgadinti sportiniai automobiliai turi paklausą. 

Geriausias to pavyzdys - vienas filmų apie agentą 007 gerbėjas neseniai įsigijo "Aston Martin DBS", kuris buvo stipriai apgadintas filmuojant netrukus kino teatruose pasirodysiantį filmą "Paguodos Kvantas". 

Incidentas įvyko Italijoje, prie Gardos ežero. Apgadintas "Aston Martin" buvo vienas iš šešių automobilių, panaudotų filme. Vis tik jis sudužo ne filmavimo aikštelėje, o tuomet, kai vienas iš techninių darbuotojų sumanė išbandyti automobilio galimybes. 510 AG išvystantis automobilis buvo sumėtytas slidžiame kelyje, o nelaimėlis technikas rėžėsi į tvorą ir nėrė į ežerą. 

Nors vairuotojui pavyko išvengti rimtų sužalojimų, sportinis "Aston Martin" buvo stipriai apdaužytas. Tačiau filmų apie Jamesą Bondą gerbėjo tai neatbaidė ir už sudaužytą "bondo" automobilį jis nepagailėjo 200 tūkst. svarų sterlingų (860 tūkst. litų). Įdomu tai, kad naujas "Aston Martin DBS" kainuoja 38 tūkst. svarų sterlingų (163 tūkst. litų) mažiau, nei buvo sumokėta už sudaužytą.


Šiame straipsnyje: Aston Martin

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių