Japoniškas „Porsche Cayman" varžovas

„Nissan" pristatė sportinio modelio 350Z pamainą -  su greičiausiais ir galingiausiais europietiškais bei amerikietiškais automobiliais konkuruoti žadantį  370Z. Oficiali jo premjera turėtų įvykti maždaug po mėnesio Los Andželo automobilių parodos metu. 

Naujasis „Nissan" inžinierių kūrinys nuo pirmtako skiriasi pastebimai agresyvesniu išorės dizainu, nors mašina mažesnė ir lengvesnė. Priekiniai370Z  žibintai primena strėlių antgalius, o radiatoriaus grotelės -  plėšrūno nasrus su styrančiomis iltimis. Automobilio interjeras suprojektuotas prabangiųjų „Infiniti" stiliumi, apdailai panaudotos kokybiškos ir brangios medžiagos. 

Lyginant su 350Z, šis modelis gali pasigirti papildomais aerodinaminiais elementais bei tokiais madingais dalykėliais, kaip šviesos diodų LED žibintais.

Automobilis bus komplektuojamas su V6 tipo, 333 AG pajėgumo varikliu ir 6 laipsnių mechanine arba nauja 7 laipsnių automatine pavarų dėže. Ateityje 370Z pirkėjams ketinama pasiūlyti ir galingą turbodyzelinį motorą. 

„Nissan" strategai tikina, kad 370Z bus geriausias sportinis automobilis tarp panašaus kainų lygio modelių ir galės drąsiai konkuruoti su „Porsche Cayman". 

 


Šiame straipsnyje: naujas Nissan 370 Z

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių