„Halls Winter Rally 2010“ dalyvių sąraše – net 70 ekipažų

Žvelgiant į sausio 30-ąją dieną Utenos regione startuosiančio „Halls Winter Rally 2010“ dalyvių sąrašą, atrodo, kad ekonominis nuosmukis šalyje baigėsi – norą dalyvauti pareiškė net 70 ekipažų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Rusijos.

Toks ralio dalyvių skaičius žiūrovams bus tikra naujojo sezono dovana – teigiamų emocijų šį žiemišką savaitgalį vargu ar kam pritrūks.

Iš gausaus būrio dalyvių net 33 ekipažai startuos galinga keturiais ratais varoma technika, vis dėlto atkakli kova prognozuojama ir tarp viena ašimi varomus automobilius vairuosiančių ekipažų.

Gausus svečių iš Latvijos skaičius liudija ir išskirtinį ralio statusą – „Halls Winter Rally 2010“ duos startą ne tik Lietuvos, tačiau ir Latvijos ralio čempionatui. Dėl šios priežasties tarp ralio fanų neturėtų trūkti mūsų kaimynų, kurie ir pernai labai entuziastingai sugužėjo į žieminį ralį Utenoje.

Džiugu, jog „Halls Winter Rally 2010“ dalyvaus ne tik pajėgūs lietuvių Vytauto Švedo, Ramūno Čapkausko, latvių Aivio Egle, brolių Andžio bei Mario Neikšanų ekipažai, tačiau ir tie dalyviai, kuriuos mūsų trasose matėme senokai.

Ralio gerbėjai jau spėjo pasiilgti Viliaus Rožuko, Sauliaus Girdausko, Martyno Samsono ekipažų – ralyje startuos ir Rokas Lipeikis, praėjusių metų pabaigoje minėjęs, jog baigia karjerą automobilių sporte. Nugalėti pretenduoja ir tokie patyrę lenktynininkai kaip latvis Janis Vorobjovas ar estas Margusas Murakas, kurie dalyvavo ne viename ralyje ir mūsų šalyje.

Į „Halls Winter Rally 2010“, tradiciškai sutraukiantį net penkias dešimtis tūkstančių žiūrovų, atvyksta ir jaunų perspektyvių Estijos lenktynininkų karta, tai: Martinas Kanguras, Karlas Kruuda bei Siimas Plangis – visus šiuos sportininkus treniruoja estų ralio žvaigždė – Urmo Aava.

Vardinti dalyvius galima išties ilgai, o bandyti atspėti nugalėtoją tiek absoliučioje įskaitoje, tiek dviem ratais varančiųjų kategorijoje – tikrai nelengva. Geriausias sprendimas yra nuvykti ir savo akimis pamatyti, kurie ekipažai šiemet iškovos pergalę, o kuriems teks palūkėti ir bandyti atsirevanšuoti kitais metais..

Sausio 30-ąją dieną susirinkusiems į Utenos apylinkėse nusidrieksiančius greičio ruožus ralio organizatoriai garantuoja tikrą žiemiško ralio atmosferą: vienas už kitą greitesnius ekipažus, gausybę sniego, specialiai paruoštas žiūrovų zonas ir kuo geriausius įspūdžius, turiningai praleidžiant laiką vaizdingame Utenos regione.

Primename, kad „Halls Winter Rally 2010“ dalyvių starto tvarkos sąrašą galite rasti oficialiame ralio tinklapyje. Čia rasite ir visą informaciją, susijusią su raliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių