Girtuoklis rekordininkas

Amerikietis Henris Erlis iš Kentukio valstijoje esančio Leksingtono miestelio neseniai įkliuvo vietinei policijai - jis vėl vairavo gerokai įkaušęs. Istorija būtų nieko neišsiskirianti jei ne šio veikėjo akistatų su pareigūnais skaičius. 

Nuo 1992-ųjų, kai apgirtęs H.Erlis buvo sučiuptas už vairo pirmąsyk, iki 2008-ųjų rudens, policijos rankose jis atsidūrė 1000-ąjį kartą. Vien tik šiais metais pareigūnai keistuolį sučiupo 38 kartus. 

Kadangi sankcijos už tokio pobūdžio nusikaltimus JAV pakankamai griežtos, daugiausia alkoholio pasaulyje geriantis vairuotojas už grotų praleido jau 11 metų. Tačiau paprastai vos atlikęs bausmę  H.Erlis netrunka „aplaistyti" sugrįžimo į laisvę ir sėsti už automobilio vairo. 

Po paskutiniųjų išgertuvių jubiliejinį kartą įkliuvęs policijai keistuolis gavo simbolinę 1000 dienų (dvejus metus ir septynis mėnesius) kalėjimo bausmę. 

Šį keistą rekordą užfiksavusių JAV žurnalistų teigimu, laisvu nuo girtuokliavimo ir sėdėjimo kalėjime laiku, Leksingtono įžymybe tapęs alkoholikas sugeba dalyvauti įvairiuose pokalbių šou laidose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių