„Force India“ pristatė naują F-1 bolidą

„Formulės-1“ komanda „Force India“ pristatė savo 2010 metų bolidą VJM03. Kaip ir daugelis kitų šių metų automobilių, šis pasižymi aukštai pakelta nosimi.

Čia taip pat įrengta peleko formos variklio dangčio atauga, padedanti važiuojant posūkyje tinkamai link galinio sparno nukreipti oro srautus, rašo autobild.lt.

„Force India VJM03“ nudažytas beveik taip pat, kaip ir pernai naudotas bolidas. Automobilio išorėje dominuoja Indijos vėliavos spalvos: balta, kroko (aukso geltona) ir žalia.

Bolidas ir toliau bus varomas „Mercedes“ variklio. Komandoje šiemet lenktyniaus italas Vitantonio Liuzzis ir vokietis Adrianas Sutilas. Atsarginio lenktynininko rolė ekipoje šiemet atiteko škotui Paului di Restai.

Naujasis „Force India“ bolidas trasoje bus pradėtas bandyti trečiadienį, vasario 10 dieną, Chereso (Ispanija) trasoje.

Pasak komandos direktoriaus Marko Smitho, sprendimas praleisti pirmuosius bandymus Valensijoje neturės jokios įtakos „Force India“ konkurencingumui. “Nemanau, kad mes daug praradome šiuo atžvilgiu. Mes visada linkę padirbėti kokią savaitėlę tobulindami automobilio aerodinamiką, nei greičiau išleisti jį į bandymus”, – sakė jis.


Šiame straipsnyje: Force IndiaFormulė 1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių