F.Massa išbandė ekstremalų „Ferrari 599XX“

„Formulės-1“ pilotas Felipė Massa Valensijoje (Ispanijoje) išbandė naują ekstremalų  automobilį „Ferrari 599XX“. Tuo pat metu šį galingą automobilį išbandė dar septyni šio automobilio pirkėjai. Tai automobilis, kuris skirtas  važinėti lenktynių trasose.

„Man tikrai patiko išbandyti šią mašiną. Manau, kad ji nepaprastai galinga ir išskirtinai stabili. Žinant, kad automobilis sukurtas trasoms, jį lengva vairuoti“,  – įspūdžiais apie 599XX dalijosi F.Massa.

„599XX“ prototipas debiutavo praėjusių metų Ženevos autosalone. Modelis sukurtas „599 GTB Fiorano“ pagrindu. Koncepcinio modelio variklis yra iš lengvesnių dalių. Lengvesnis ne tik variklis, bet ir kėbulas, rašo autobild.lt.

„599XX“ 12 cilindrų variklis traukia 690 AG (510 kW). Sportinis dviduris turi specialią aerodinaminę sistemą, prie 200 km/val. automobilį prispaudžiančią 280 kg jėga, o prie 300 km/val. – net 630 kg.

Išbandyti „Ferrari“, kuri kainuoja per 1 mln. eurų, galės ir kiti pirkėjai – „599XX“ bus pristatytas Azijos, Europos ir JAV trasose.


Šiame straipsnyje: Felipe MassaFerrari

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių