„flyLAL Technics" klientų sąraše - nauja Rusijos oro bendrovė

Techninės orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų bendrovė „flyLAL Technics" toliau vykdo plėtros strategiją Rytų šalių kryptimi ir pradeda aptarnauti Rusijos oro bendrovės „Yamal" „Boeing 737" lėktuvus. 

„Tai, kad net iš tolimojo Sibiro į bendrovę „flyLAL Technics" techniniam aptarnavimui skraidinami orlaiviai, patvirtina, kad pasirinkome teisingą plėtros taktiką," - teigė „flyLAL Technics" generalinis direktorius A.Belotelovas. - „Mūsų darbo kokybės ir kainos santykis yra optimalus, ir netgi tūkstančių kilometrų atstumas, kuriuo atskraidinami lėktuvai, nesumažina klientų susidomėjimo." 

Pasak A.Belotelovo, su Rusijos oro bendrove „Yamal" ryšiai užsimezgė dar prieš metus, kai „flyLAL Technics" šiai įmonei teikė konsultacijas, renkantis vakarietiškus lėktuvus ir atliko jų techninį vertinimą. Atnaujindama orlaivių parką „Yamal" įsigijo 5 lėktuvus „Boeing 737" ir su Lietuvos bendrove „flyLAL Technics" pasirašė inžinerinių paslaugų sutartį šiems orlaiviams aptarnauti. 

Besiplečiantis klientų ratas patvirtina, kad „flyLAL Technics" turima techninė bazė ir profesionalių aviacijos specialistų komanda leidžia sėkmingai konkuruoti tiek ES, tiek Rusijos aviacijos rinkoje. Šiuo metu „flyLAL Technics" teikia paslaugas beveik dviems dešimtims oro bendrovių. Įvertinat Rusijos aviacijos sektoriaus augimo galimybes ir vakarietiškų orlaivių paklausą, tikimasi, kad užsakovų ratas toliau plėsis. 

A.Belotelovo teigimu, plėtros strategija Vakarų kryptimi išlieka lygiavertė, nes ir šioje rinkoje konkurencingumo egzaminą bendrovė išlaiko sėkmingai.


Šiame straipsnyje: flyLALlėktuvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių