„flyLAL" per šventes organizuos reisus į Dubliną

Skrydžių bendrovė „flyLAL", siekdama emigravusiems Lietuviams suteikti galimybę grįžti per šventes namo, Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu surengs reisus į Airijos sostinę Dubliną.

"flyLAL" pradėjo bilietų pardavimą į reiso Vilnius-Dublinas-Vilnius skrydžius, kurie bus vykdomi gruodžio mėn. 20, 22, 23, 28, 30  dienomis ir sausio mėn. 3 ir 4 dienomis. 

Bilietai iš Dublino į Vilnių portale www.flylal.com kainuoja nuo 331 Lt (su mokesčiais), o iš Vilniaus į Dubliną - nuo 335 Lt (su mokesčiais). 

„Norėdami suteikti Lietuvos žmonėms, gyvenantiems ir dirbantiems Airijoje, galimybę per šventes patogiai grįžti namo pas artimuosius, surengsime keletą reisų į Dubliną ir atgal švenčių dienomis. Tai bus gera proga ir Lietuvos gyventojams nuvykti į Airiją aplankyti savo artimųjų bei pamatyti, kaip ši šalis švenčia Kalėdas ir Naujuosius Metus. Į Dubliną skraidys patogūs „Boeing 737" lėktuvai, o bilietų kainas pasiūlėme palankiausias rinkoje", - sakė „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris. 

Anot jo, skrydžių bendrovė atidžiai stebi keleivių poreikius ir yra pasirengusi operatyviai į juos reaguoti. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu „flyLAL" vykdys papildomus reisus į miestą bei šalį, kurioje dirba daug Lietuvos emigrantų. 

Į Londoną žiemos sezonu ir toliau vykdomi reguliarieji reisai, „flyLAL" lėktuvai į Didžiosios Britanijos sostinę skraido kasdien.


Šiame straipsnyje: flyLALskrydisDublinaslėktuvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių