„flyLAL“ jau siūlo skrydžius į JAV

Lietuvos oro bendrovė „flyLAL" parengė specialų skrydžių į įvairius JAV miestus pasiūlymą tiems, kurie skuba pasinaudoti galimybe keliauti į šią šalį be vizų. 

„Pagal nustatytas taisykles registruotis kelionėms į JAV galės tie Lietuvos piliečiai, kurie jau turės skrydžių bilietus - registruojantis internetu reikės nurodyti reisų numerius. Todėl pasirūpinome, kad mūsų šalies gyventojai jau lapkritį galėtų patogiai keliauti ir pateikėme itin patrauklius bilietų į JAV pasiūlymus. Keliautojai galės netrukdomai registruotis ir nebrangiai skristi į sienas atvėrusias Jungtines Amerikos Valstijas. Šiuo metu bilietai į įvairius šios šalies miestus kainuoja nuo 1370 Lt į abi puses su mokesčiais", - sakė „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris. 

Palankiausi skrydžiai į JAV vykdomi „flyLAL" bendradarbiaujant su Olandijos skrydžių bendrove KLM ir Didžiosios Britanijos bendrove „Virgin Atlantic". Pasak V.Kaikario, iki šiol populiariausi JAV miestai tarp „flyLAL" keleivių buvo Niujorkas, Memfis, San Franciskas, Los Andželas ir Atlanta. Čia jungiamaisiais skrydžiais skrisdavo daugiausiai „flyLAL" keleivių. 

Skrydžiams nuo lapkričio antrosios pusės „flyLAL" parengė specialias bilietų kainas į aštuonis JAV miestus. Bilietai į abi puses su mokesčiais į Niujorką, Bostoną, Vašingtoną, San Franciską kainuos nuo 1370 litų, į Čikagą - nuo 1464 litų, į Majamį - nuo 1460 litų, į Los Andželą - nuo 1530 litų, į Las Vegą - nuo 1680 litų. 

Šiems skrydžiams į JAV sudaryti ypatingai patogūs skrydžių grafikai persėdant į partnerių transatlantinius skrydžius.


Šiame straipsnyje: flyLALskrydislėkvtuvasJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių