„flyLAL" įdiegė elektroninį kelionių gidą

Nacionalinė skrydžių bendrovė „flyLAL", siūlydama vis daugiau elektroninių kelionių paslaugų ir skatindama atvykstamąjį turizmą į Lietuvą, portalo www.flylal.com lankytojams suteikė galimybę susiplanuoti savo laisvalaikį Lietuvoje. 

Portale www.flylal.com sukurta atskira sritis „Kelionių gidas" („Travel guide"), kurioje lietuvių ir anglų kalbomis siūlomi jau sudaryti turistiniai maršrutai, specialūs teminiai maršrutai, nurodoma kontaktinė informacija, kur šiuos turus užsisakyti. Pateikiama ir pagrindinė informacija apie mūsų šalį, miestus, kita turistams svarbi informacija - apie mūsų virtuvę, nacionalinę valiutą, kalbą, transportą ir t.t. Informacija gausiai iliustruota nuotraukomis bei filmuota medžiaga. 

Be to, „flyLAL" portale galima įsigyti elektroninius bilietus į Lietuvoje vykstančius renginius - koncertus, spektaklius, sporto varžybas ir kt. Informacija sugrupuota pagal renginių pobūdį, datą, renginio vietą. 

„Tikimės, kad www.flylal.com užsienio svečiams taps pagrindiniais kelionės į Lietuvą vartais. Pasirūpinome, kad atvykstantys turistai rastų visą jiems būtiną informaciją ir viename portale galėtų išspręsti visus kelionės klausimus - nuo skrydžio bilieto įsigijimo iki laisvalaikio pasirinktoje šalyje organizavimo. Manome, kad „flyLAL" portalo lankytojai netruks įvertinti jiems pasiūlytą sprendimą, nes informacija apie šalį ir pramogas bei patogus būdas užsisakyti paslaugas yra vieni svarbiausių faktorių, lemiančių jų pasirinkimą", - teigė „flyLAL" Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas. 

Jo teigimu, vien per 2008 m. skrydžių bendrovė į Lietuvą atskraidins apie 200 000 turistų. Tai turės didelės įtakos Lietuvos ekonomikos plėtrai. 

Dar keliskart didesnių turistų srautų skrydžių bendrovė tikisi kitąmet, kai Vilnius taps Europos kultūros sostine. „flyLAL", būdama „Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009" programos partnerė, jau šiuo metu vykdo aktyvią turistų pritraukimo programą, reklamuodama ir teikdama informaciją savo keleiviams apie kitų metų svarbiausią Vilniaus ir Lietuvos kultūros bei turizmo projektą.

Kitiems metams Lietuvos skrydžių bendrovė pasiūlys patogius maršrutus iš Europos ir kitų pasaulio šalių, siekdama sudaryti kuo patogesnes sąlygas užsienio turistams aplankyti Lietuvą. 

A.Akstinas priminė, kad keliautojams www.flylal.com jau suteiktos galimybės rezervuoti viešbučius, užsisakyti automobilį, įsigyti kelionės draudimą. Šiomis paslaugomis, kaip ir kelionių gidu, gali naudotis ne tik užsienio, bet ir Lietuvos vartotojai. Elektronines paslaugas galima užsisakyti kiekvieną atskirai, jos nesusietos su skrydžio bilieto pirkimu.


Šiame straipsnyje: flyLALskrydžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių