„Ferrari“ anglies dviratis – už „Golf“ klasės kainą

Sportinių automobilių gamintojas „Ferrari“ kartu su Italijos kompanija „Colnago“ pradėjo gaminti specialios serijos sportinius dviračius.

„Ferrari DI2“ serijos sportinis dviratis kaina prilygsta „Golfo“ automobilių klasei – 12 500 eurų (apie 43 tūkst. litų).

Kaip ir daugelio itališkų super automobilių kėbulai, taip ir šio dviračio trikampis rėmas, šakės, ratai ir stipinai yra pagaminti iš ypač lengvo anglies pluošto, nurodo auto.newsru.com.

Dviračiui būdingas ypatingas stabilumas ir lengvas svoris – vos 6 kg. „Ferrari DI2“ taikomos naujausios technologijos – iškrovos sistema „Real-X“, išlaisvinanti juosmens ir kaklo raumenų įtampą, paskutinės kartos elektroninė transmisija „Dura Ace Di2“.

Kiekvieno dviračio rėmas apipavidalinamas keliais sluoksniais rankiniu būdu, tuomet dedamas specialus lako sluoksnis, apsaugantis rėmą nuo ultravioletinių spindulių, taip užkertant kelią dažų blukimui.

Legendinis Italijos super automobilių gamintojas žada pagaminti ne daugiau kaip 50 tokių dviračių. Kiekvienas dviratis bus gaminamas pagal individualius kliento fizinius duomenis – ūgį ir batų dydį.

Ferrari.com nurodo, kad užsakymas įgyvendinamas per 60 dienų.


Šiame straipsnyje: Ferraridviratis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių