Eismo sąlygos sudėtingos: daugelyje rajonų pusto pažeme

Magistralinių ir krašto kelių dangos įvairios: atvirose teritorijose ir tik vietomis yra šlapio sniego košės su nedidelėmis provėžomis, miškingose teritorijose šių kelių dangos šlapios. Taip pat dėl pustymo pažeme, atvirose teritorijose, vietomis susidarė nedideli sniego liežuviai.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad šių kelių pavojingi ruožai pakartotinai valomi ir barstomi. Atskiruose apskričių rajonuose yra ir drėgnų, ir sausų šių kelių dangų. Eismo sąlygos čia patenkinamos.

Rajoninių kelių dangos įvairios: pasidengusios šlapio sniego koše, vietomis padengtos suledėjusiu sniegu, vietomis provėžotos, miškingose teritorijose yra ledo, slidu. Šiuose keliuose eismo sąlygos sudėtingos.

Protarpiais snyguriuoja Vilniaus, Utenos ir Panevėžio apskrityse. Kitur Lietuvoje be kritulių. Didesnėje Lietuvos dalyje pusto pažeme.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone ir Pagėgių savivaldybėje esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių ruožų ilgis - apie 7 km. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių tarnybas.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių