Eismo sąlygos – slidūs keliai barstomi

Vietose, kuriuose sninga, magistralinių ir krašto kelių dangos padengtos plonu sniego sluoksniu ar sniego koše. Šių kelių dangos šlapios, gali būti slidu. Mažesnio intensyvumo pagrindiniuose keliuose susidarė nežymios provėžos. Šie keliai yra barstomi.

Lietuvos autyomobilių kelių direkcija informuoja, kad eismo sąlygos patenkinamos. Kitur, magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos ar apysausės. Eismo sąlygos neblogos.

Rajoninės reikšmės keliai pasidengę privažinėtu sniegu, atvirose vietovėse provėžoti, miškingose vietovėse susiformavęs ledas. Slidu. Šie keliai yra barstomi. Eismo sąlygos sudėtingos.

Sninga arba snyguriuoja visoje Lietuvoje, išskyrus Telšių ir Marijampolės apskritis. Vilniaus, Šiaulių ir Alytaus apskrityse snygis intensyviausias.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone ir Pagėgių savivaldybėje esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 7 km. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių tarnybas.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių