Eismo sąlygos: padėtis Latvijoje

LR ambasada Latvijos Respublikoje informuoja, jog dėl spartaus atodrėkio ir lietaus nemažoje Latvijos dalyje susidarė potvynis.

Prašoma atkreipti vairuotojų dėmesį į tuos kelius, kuriuos apsėmęs vanduo, ir pateikia rekomendacijas rinktis apvažiavimą alternatyviais keliais.
 
Jelgavos rajonas:

automobilių vairuotojų prašoma pagal galimybes vengti regioninio kelio ruožo P95 Jelgava–Tērvete – 9 km (už Svetės) nuo Lietuvos sienos, o apvažiavimui rekomenduojama pasirinkti vietinį auto kelią V1059 Pūri–Bramberge–Ginduli;

taip pat rekomenduojama vengti vietinio kelio V1081 Upmali–Ciruļi – 9,4-9,5 km, apvažiavimui pasirenkant alternatyvius kelius.
 

Aizkrauklės rajonas:


prašoma alternatyviais keliais apvažiuoti vietinį kelią V932 Nereta–Gricgale–Erberge – 19,8 km.
 
„Latvijos valstybės keliai“ atkreipia dėmesį, jog dėl susidariusio potvynio kelyje A6 Ryga–Daugpilis–Kraslava – 62,8 km nuo Baltarusijos sienos (tarp Kaibalu un Dzelmem) nustatytas greičio ribojimas. Prašoma automobilių vairuotojų atidžiai stebėti kelio ženklus ir pagal galimybes rinktis alternatyvius kelius.
 
Taip pat informuojame, jog Latvijos „Susisiekimo informacijos centras“ visą parą teikia informaciją apie situaciją Latvijos keliuose. Kontaktinis tel.:+371 6502 5555.
 
Naudingos informacijos taip pat galite rasti „Latvijos valstybės kelių“ tinklalapyje. Čia pateikiama aktuali informacija apie pravažiuojamus ir nepravažiuojamus Latvijos kelius.

Atsitikus nelaimei, vairuotojų prašoma skambinti Latvijos valstybės gaisrininkų ir gelbėtojų tarnybai telefonu: 112.

Informacijos apie orų prognozes galima rasti šiuo internetiniu adresu: http://www.meteoprog.lv/lv/


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių