Egzaminų rezultatai - tiesiai iš „Regitros" duomenų bazės

Atsižvelgdama į vairuotojus rengiančių mokyklų pageidavimus, valstybės įmonė „Regitra" sudarė joms galimybę tiesiai iš savo duomenų bazės internetu gauti informaciją apie jų instruktorių parengtų moksleivių laikytų egzaminų rezultatus. 

VĮ „Regitra" pateikia konkretaus mokyklos instruktoriaus egzaminams parengtų kandidatų į vairuotojus laikytų egzaminų rezultatus, tad mokyklos turi daugiau galimybių analizuoti savo mokymo kokybę. 

Tokių duomenų teikimo sutartis jau yra pasirašiusios daugiau kaip 30 šalies vairavimo mokyklų, tarp jų - didžiausios, paruošiančios daugiausia būsimų vairuotojų. 

Minėti statistiniai duomenys tiesiai iš įmonės duomenų bazės gali būti teikiami visoms sutartis pasirašiusioms ir interneto prieiga pasirūpinusioms vairavimo mokykloms.

Pageidaujantys tokius duomenis gauti mokyklų atstovai turėtų raštu kreiptis į VĮ „Regitra" direkciją (Liepkalnio 97, Vilnius) ir pasirašyti duomenų teikimo sutartį (tel. pasiteirauti (8 5) 266 0442). 

Didžioji dalis (88 proc.) gyventojų į „Regitros" egzaminų centrus kreipiasi dėl „B" kategorijos vairuotojo pažymėjimo, tad savo tinklalapyje www.regitra.lt „Regitra" skelbia „B" kategorijos praktikos egzamino rezultatus. Jie atnaujinami kas pusmetį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aleksej taraskin

aleksej taraskin portretas
noriu informacijos
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių