Dž.Bondo filme vaidina ir „Ford Ka"

Jau lapkričio 7 d. Lietuvos kino teatruose įvyks naujojo filmo apie Džeimsą Bondą premjera. Itin laukiamame naujame filme apie agentą 007 „Paguodos kvantas" „kviestinės žvaigždės" epizodinį vaidmenį atliks ir naujausias „Ford" kūrinys - naujasis „Ford Ka". 

Įžūlus ir šelmiškas naujasis „Ford" automobilis didžiajame ekrane debiutuos kartu su aikštinga gražuole, naująja Džeimso Bondo mergina Kamile, kurią vaidina Olga Kurylenko. Kamilė individualiai vykdo savo užduotis ir misijas, tačiau greitai tampa neįtikėtina Bondo sąjungininke. 

Filme „Paguodos kvantas" naujasis „Ka" tviska aukso spalva, o išskirtinė išorės grafika suderinta su interjero apdaila. 

„Naujasis „Ka" puikiai atitinka Kamilės charakterį - drąsus, mėgstantis riziką, individualus ir  absoliučiai modernus. Mes džiaugiamės, kad filmo premjera sutampa su tokio reikšmingo naujojo „Ford of Europe" gaminio premjera", - teigė „Ford of Europe" rinkodaros, pardavimų ir aptarnavimo viceprezidentas Ingvaras Sviggumas. 

Specialiai  filmui „Paguodos kvantas" „Ka" buvo kuriamas  „Ford of Europe" dizaineriams bendradarbiaujant su „Oskaro" laimėtoju dizaineriu-statytoju Dennis Gassner.  „Ka" vaidmuo tęsia „Ford of Europe" bendradarbiavimą ir su Džeimso Bondo filmais: 2006-aisiais „Casino Royale" debiutavo naujausias „Ford Mondeo". 
















Prieš dvylika metų pasirodęs pirmasis „Ford Ka" apstulbino pirkėjus savo modernia išvaizda. Naujasis „Ford Ka" tęsia šiuolaikiško ir nesenstančio dizaino idėją, tad, atrodo, pratęs ir savo pirmtako sėkmę. 

Naujasis modelis išlaiko visas savybes, dėl kurių „Ka" buvo toks populiarus - kompaktiškas, išvaizdus,  dinamiškas ir linksmas, tačiau dabar visos šios savybės pateikiamos visiškai naujai. Detalesnė techninė „Ford Ka" informacija pasirodys 2008 metų pabaigoje. Lietuvoje naujasis „Ford Ka" debiutuos 2008 m. pabaigoje. 

Marco Forsterio režisuotame filme legendinio slaptojo agento Džeimso Bondo vaidmenį atlieka Danielis Craigas. Filmo premjera Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje - jau spalio 31 dieną, kitose Europos šalyse - lapkričio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių