DTM 2010: įspūdingame šou – per 110 tūkst. gerbėjų

Kaitinanti atmosfera Vysbadeno Vilhelmo gatvėje – populiariausių tarptautinių automobilių modelių DTM gamintojų pasirodymas.

Renginys Vokietijos Heseno žemės sostinėje įvyko likus savaitei iki pirmųjų sezono lenktynių Hokenhaimo žiede Badene-Viurtemberge, rašo auto.de.

Be autografų dalybų ir interviu su DTM žvaigždėmis, sekmadienį 110 tūkst. žiūrovų džiaugėsi boksų varžybomis ir parodomuoju „Audi“ ir „Mercedes-Benz“ bei lenktyninių „Formulė 3 Euro“ serijos, „Porsche Carrera“ Vokietijos taurės, „Seat Leon Supercopa“ ir „Volkswagen Scirocco R taurės“ bolidų važiavimu. Aistuoliai turėjo galimybę pabendrauti su DTM vairuotojais.

„DTM yra šeimos renginys. Man patinka bendrauti su gerbėjais ir žvelgti į entuziastingas vaikų akis“, - nurodė DTM čempionas ir „Audi“ pilotas Timo Scheideris.

„Mercedes-Benz“ vairuotojas Ralfas Schumacheris taip pat pasirodė fanams ir dalino autografus.

„Beprotybė, kad tiek daug gerbėjų atėjo į pristatymą. Tai ypatingai malonus jausmas mums, vairuotojams“, - sakė R. Schumacheris.

Lankytojai buvo nustebinti: „Klasiškas DTM pasirodymas. Mano sūnus buvo nepaprastai nustebintas. Ir visa tai nemokamai“, - sakė vienas tėvų.

Pirmosios sezono lenktynės įvyks balandžio 25 d. Hokenhaimo žiede Badene-Viurtemberge.


Šiame straipsnyje: dtmautomobilių lenktynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių