Dėl gausaus sniego vilniečiai užstrigo spūstyse, vėlavo į darbus

Naktį gausiai pasnigus vilniečių kelionės į darbą tapo ne tik didesniu nei įprasta kantrybės išbandymu – dažnam net teko repetuoti, ką pasakys savo viršininkui.

„Čia šiaip žiema ar aš prabudau gruodžio 21? Sėdžiu kamštyje, kur jo dar niekad nebuvo“, - portalui 1diena.lt sakė vilnietis Robertas.

„Tokią dieną beveik legalu vėluoti“, - šypsotis bandė Linas, dėl iškritusio sniego pavėlavęs į darbą.

Vilnietė Giedrė irgi smarkiai vėlavo į darbą. Darbą ji pradeda 8 val. ryto. Iš Pilaitės rajono automobiliu ji išvyksta maždaug  7.30 ir į biurą atvyksta per 20-25 minutes. Didelę įprastos kelionės dalį sudaro kamštis Pilaitės prospekte, tačiau Giedrė prie to jau pratusi.

Vis dėlto pirmadienio rytas moterį šokiravo.

„Šįryt kamštis prasidėjo vos išsukus iš mikrorajono gatvelės į Pilaitės prospektą. Automobiliai susispaudę lėtai judėjo per jį, o paskui ir per visą Narbuto gatvę. Spūstyje prastovėjau 1,5 val. ir darbe buvau tik po 9 val. ryto“, - jaudinosi vilnietė.

Skaitytojas Petras pasidalijo savo kelionės įspūdžiais iš Santariškių centro link.

Įprastai po 9 val. ryto Kalvarijų gatvėje būna nebent spūsties liekanos ties Kalvarijų, Kareivių ir Ozo gatvėmis.

„Kai tik galiu, stengiuosi iš Santariškių važiuoti vėliau, nes prieš 8 ir 9 val. spūstis prasideda nuo Kalvarijų ir Ateities gatvių sankryžos ir tai yra labai ilga,brangi ir sekinanti kelionė. O po 9 val. kelionė trunka žymiai greičiau. Tačiau šiandien vis tiek teko vilktis ilgoje automobilių vilkstinėje. 9.30 val. mano autobusas buvo vos pasiekęs Kalvarijų ir Didlaukio gatvių sankryžą“, - nervinosi vilnietis.

O ką rytinėje kelionėje per Vilnių patyrėte jūs?


Šiame straipsnyje: sniegaskeliaispūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

kelininkas v.k.

kelininkas v.k. portretas
nuo Santariškių iki kirtimų būčiau važiavęs 2 valandas ant 7.30 .gerai kad į darbą nereikėjo.bet 3 km ateities gatve vilkausi apie 20 min.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių