Daugėja lietuvių, atostogauti skrendančių iš Varšuvos

Vis daugiau Lietuvos keliautojų į šiltuosius kraštus nusprendžia skristi ne iš Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos, bet iš užsienio - daugiausia iš Lenkijos sostinės.

Pasak kelionių agentūros „Alfaturas“ direktoriaus Eugenijaus Rudzinsko, 2006-2008 metais keliauti iš Varšuvos buvo lyg ir negarbinga, tačiau krizės metu ir po jos klientai tapo pragmatiškesni, vis daugiau jų pirmenybę teikia kainai, o ne įvaizdžiui, ketvirtadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Pastaraisiais metais buvo nemažai priežasčių suabejoti Lenkijos kelionių operatoriais - kaimyninėje valstybėje nusirito tokių įmonių bankrotų banga tačiau kaimynų nesėkmės lietuvių ryžto skristi iš Varšuvos nepakeitė.

Priežastys paprastos - patrauklesnės kainos ir didesnis pasirinkimas, ypač žiemos sezonu - kainos nuo lietuviškų skiriasi 10-20 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA

CHA portretas
Kaip visada lietuvis prikakojo lietuviui į kišenę. Norėdamas Vilnius sublizgėti, padarė paslaugą Rygai ir Varšuvai. Lietuvos centre esančiam Kaunui parodė špygutę. Viskas taip gražu ir lietuviška. Va, tau ir Masiulio priešrinkiminė antireklama.Kas supranta už jų partiją tikrai nebalsuos.

ai

ai portretas
dėjau aš ant tų rinkimų ir partijų... Seniai atostogauti skrendam iš Varšuvos, ir man dzin garbė tai ar "ne lygis". Aišku, keliones perkam rimtų organizatorių, o ne iš tarpuvarčių. Kelionės organizavimas ir paslaugos lygis??? - su Tezturu, Novaturu net lygint neverta, ten ką nusipirkai tą turi, visi draudimai įskaičiuoti. Taip kad baikit pezėt nesąmones. Skriskit, broliai lietuviai -trikšmautojai, su mūsų agentūrom, mokėkit pinigėlius už LIETUVIŲ KALBOS PALYDOVĄ (kalbų tai juk nemokat), o mes durnrliai kaip važiavom, taip važiuosim su lenkais ir tyliai iš jūsų juoksimės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių